Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt lazán venni hogy a párod 10 pontos te meg csak 7? Jobbam öltözuk szebb a haja bore kapósabb mint te stb?
De ő kapósabb is nálam. Nem csak én nézem jobb pasinak.
Nem lúzereztem le senkit tudtommal.
Azért érdekelnének más pasik érdeklődései hogy le tudnám e inkább cserélni lenne e kire egyáltalán.
Oh bocsánat, nem lúzert írtál hanem nyomit. Sokkal jobb :)
Tehát a kóros önbizalomhiányod miatt kidobnád a hapsit. Nagyon okos...
Tudod mi a probléma? Az, hogy már ez a hapsi lesz az etalon és nem fogsz te leállni nála rosszabbal hiszen nem tetszenek neked meg nyomik is ahogyan te fogalmaztál. Az ilyen nők miatt tudott kialakulni az a sztereotípia, hogy a nőknek semmi nem jó és ha nincs semmi probléma akkor generálnak egyet. Nem pasi kell neked hanem pszichológus.
Nekem soha nem voltak rossz pasijaim.
És nem látok rózsaszínben, reálisan látok. Azaz nem önbizalomhiány. Hanem a reál sajnos, hogy ők a szebbek jobbak kapósabbak.
Alapvetoen nem en választok. Mivel nincs választásom. Csak azzal jövök össze, aki rám nyomul.
Eleve így kezdődik az egész, hogy ők választanak engem.(talán épp nincs ló alapon, mivel én átlag vagyok, vagy inkább azalatt)
Es igy vagyok mindig kapcsolatban hogy de jo hogy legalább egy pasi szoba állt velem és mekkora mák, hogy nem épp egy nyomi éppen.
Amugy a nyomik belül is azok gyakorta lenézőek lekezelőek is. Tartásuk sincs.
Szoval amig egy nyomi be akar engem húzni pl szexkapcsolatra addig egy jókiállásu pasi meg arrol győzköd, hogy komolyat akar tőlem.
Es már alapjaiban olyan az egész hogy nincs is miből valasztanom. Jóhogy azzal foglalkozom eleve, aki komolyra vesz, vagy legalábbis az lenne a szándéka velem.
Es akkor összejovok a jo pasival aki mellett nem is udvarol nekem szinte senki caak a nyomik.es igy azzal az eggyel vagyok csak. Es nem latok választási lehetoseget se jövőt sem szinte örulhetnék hogy egynek legalább kellek.
Akit soha nem értek amugy minek van pont velem?
Akkor 4 pontos vagyok
Nem vagyok kapcsolatfuggo mert amikor egyedul vagyok myomikkal akkor sem jövök össze pl inkabb egyedul vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!