Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt lazán venni hogy a párod 10 pontos te meg csak 7? Jobbam öltözuk szebb a haja bore kapósabb mint te stb?
De most mi van, te új párt akarsz csak nem próbálkozik most nálad senki?
Vagy mi a kérdésed mit akarsz hallani?
Szinte minden pasimnal jobban néztem ki, nem volt vele bajuk. Neked mi a fene bajod van?
Mi az, hogy nálad más nem próbálkozik ezért kell a pároddal lenned? Szerintem mutasd meg neki ezt a kérdésed és pikkpakk szingli leszel.
Teljesen mas ugy lenni valakivel hogy x főből en őt választom, mint úgy, hogy örülhetek hogy egy szóba állt velem.
A ketto közti különbség hogy mit jelent, azt értened kéne.
Eleve ez az egyik, amit nyelek a kapcsolataimban.
Az hogy ő szebb jobb stb, bennem rossz erzéseket okoz, talán önbecsülést rombol, pontosan nem tudom mi is ez az érzés. De rossz, annyi biztos.
Ha bármelyik kérdésem is látná, kb meg is ölne valszeg🤣
Úgy,hogy nem irigykedsz hanem büszke vagy azért amiért veled van. Ha tényleg olyan gáz lennél ahogyan gondolod magadról,szerinted veled lenne?
Nálunk fordított a helyzet,én vagyok a "jobb" elmondások szerint. A párom pedig büszke erre nagyon,hogy dicsérnek udvarolnak stb,de én mégis vele vagyok :)
Egyébként az hogy ki a szebb relatív,mindenkinek más,ha ilyen depis a hozzáállásod amiatt is kerülhetnek a srácok,a kisugárzás a legfontosabb.
Nekem nem ez a buszkeség.
A büszkeség az ha vmit elértem pl kőkemény munkával es van eredmenye. Amikor nyerek egy versenyt. Amikor a főnök fentebb helyez. Amikor gratulalnak, hogy ez igen.
Amikor azt mindják erre 10 bol ketten lettek volna csak kéoesek nem semmi.
De hogy egy pasira legyek buszke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!