Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esik rosszul ez a dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul ez a dolog?

Figyelt kérdés

Kb. 1.5 éve vagyok együtt a párommal.

Egy barátját sem ismerem alig tudja valaki hogy együtt vagyunk. Valamiért nem mutatkoztunk együtt szinte sehol.

Boltba ha együtt megyünk és ismerőst lát csak neki köszönnek én mintha ott sem lennék mert ugye szinte senki nem tud rólunk. Nekem ez nagyon rosszul esik. Mondtam is már neki de semmi változás.

Nekem mindenkim távol van.

2022. ápr. 5. 15:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Volt egy ilyen haverom, aki nem merte bemutatni az adott barátnőjét soha és tudod mi volt az ok? Mert féltette, mint a fene, hogy elszeretik előle...(főleg tőlem féltette, mert tudta, hogy rám vannak szállva a nők) így inkább nem mutatta be senkinek, hogy ne ismerje meg a haveri társaság.
2022. ápr. 5. 15:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Van benne féltékenység. De ennyire az lenne? Azért ez durva ha így van.
2022. ápr. 5. 15:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Akár féltékenységből nem vállal fel, akár más miatt, nagyon megalázó.
2022. ápr. 5. 16:00
 14/16 anonim ***** válasza:
38%
Vannak ilyen emberek, de főleg olyanok, akik tudják, hogy nehezen találnak párt és akkor inkább "eldugják" a haveri társaság elől, nehogy tényleg a csaj találjon valaki jobban az adott társaságban.
2022. ápr. 5. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor azt mondta változni fog. Bíztam benne de sajnos ugyan úgy megy minden tovább."

Szerinted mi lehetne a következő lépés? Kérdést kiírni, hogy boldogtalan vagy, avagy tisztességesen lezárni a kapcsolatot és keresni olyan férfit, aki mellett boldog vagy?

2022. ápr. 5. 16:17
 16/16 A kérdező kommentje:
15 ez lesz
2022. ápr. 5. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!