Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul a dolog es, , hisztiztem''? (bovebben lent)
A parommal 17 evesek vagyuk,tobb,mint 1 eve egy part alkotunk,emellett meg osztalytarsak is vagyunk.Az osztalyunkban van 2 ,,ribanc\\\'\\\' akikrol mindenkinek meg van a velemenye.Pont a baratom hatanal ulnek.Utolso suliheten az egyik csajszi elkezdte meselni baratomnak,hogy hogyan ujjazta meg sajat magat,majd oran cetliken leirta neki a reszleteket es kuldozgette neki.A baratom nyugis srac nagyon es meghallgatta,nem mondott kulonosebben ra semmit.SZunetben megkerdeztem tole,hogy mit leveleztek,elmondta es oriasi hisztit csaptam ki neki,majd a lany es elkuldtem a francba.Azelott sem szerettem azt a 2 csajt,de mostmar egyaltalan nem beszelek veluk,a parom is megigerte,hogyha engem ennyire bant nem beszel majd veluk,es,hogy eddig sem azert beszelt veluk,mert kedvelte oket,hanem egyszeruen,mert ok ulnek a hatanal es ha unatkozik hatra fordul hozzajuk.
Nekem azota tobbszor is eszembejut az eset.Ti ebben a helyzetben megharagudnatok a parotokra,ha igy vegighallhatta volna,ahogy egy ,,ribi\\\'\\\' meseli a masziat vagy csak en fujom fel a dolgot? a valaszokat elore is koszonom:)
CSak Te fújod fel ennyire a dolgot.
Ez az egész csak a bigét minősíti vagy téged akar idegesíteni.
Ez legyen a legnagyobb vita a kapcsolatotokban.
Te fújod fel a dolgot.
Féltékeny vagy?
Minek?
Nem kavarna 2 k-rvával, mert tégedet szeret.
Az, hogy ők k-rvák, az meg nem a te dolgod.
1-tudok irni( az mas dolog,hogy most siettem,ekezetek nelkul irtam stb.)
2-nem jekenti,hogy nem muvelodok,mert most feltettem egy olyen kerdest,ami zavart engem
3-orulj neki,hogy te ilyen muvelt,okos es bolcs 17 eves vagy,kivancsi lennek te ebben a helyzetben,hogy reagalnal,bar lehet nicns baratod es inkabb muvelodsz( nem letolasbol mondtam,de szerintem a hozzaszolasod sem volt ideillo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!