Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esett rosszul a dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul a dolog es, , hisztiztem''? (bovebben lent)

Figyelt kérdés

A parommal 17 evesek vagyuk,tobb,mint 1 eve egy part alkotunk,emellett meg osztalytarsak is vagyunk.Az osztalyunkban van 2 ,,ribanc\\\'\\\' akikrol mindenkinek meg van a velemenye.Pont a baratom hatanal ulnek.Utolso suliheten az egyik csajszi elkezdte meselni baratomnak,hogy hogyan ujjazta meg sajat magat,majd oran cetliken leirta neki a reszleteket es kuldozgette neki.A baratom nyugis srac nagyon es meghallgatta,nem mondott kulonosebben ra semmit.SZunetben megkerdeztem tole,hogy mit leveleztek,elmondta es oriasi hisztit csaptam ki neki,majd a lany es elkuldtem a francba.Azelott sem szerettem azt a 2 csajt,de mostmar egyaltalan nem beszelek veluk,a parom is megigerte,hogyha engem ennyire bant nem beszel majd veluk,es,hogy eddig sem azert beszelt veluk,mert kedvelte oket,hanem egyszeruen,mert ok ulnek a hatanal es ha unatkozik hatra fordul hozzajuk.

Nekem azota tobbszor is eszembejut az eset.Ti ebben a helyzetben megharagudnatok a parotokra,ha igy vegighallhatta volna,ahogy egy ,,ribi\\\'\\\' meseli a masziat vagy csak en fujom fel a dolgot? a valaszokat elore is koszonom:)

2009. jún. 16. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Abszolút felelőtlenség ilyen dolog miatt kiakadni. Aki elég érettnek érzi magát egy kapcsolathoz, az képes higgadtan kezelni az ilyesmit. Elvégre nem történt semmi. Azzal, hogy hisztiztél lesüllyedtél annak a lánynak a szitjére. Akkor oldottad volna meg jól a dolgot egy ilyen esetben, ha szép nyugodtan odamentél volna, és megkérted volna, hogy ezentúl mással ossza meg ezeket az információkat.

Azt a válaszolót pedig nem ismered, akinek azt írtad, hogy lehet, hogy nincs is szerelme:

1; Lehet, hogy van neki.

2; Ha nincs neki az lehet, hogy pont az olyan emberek hibája, akik a ténylegesen érettebben gondolkodó társaikat kiközösítik.

3; Az, ha nincs valakinek párja számtalan ok miatt lehet.

És ne feledjük, hogy általában azok csúfolják ezeket az embereket, akiknek, hát, hogy is mondjam az értelmi szintjük nem haladja meg azt a szintet, hogy egyéb módon bizonyítsák a saját igazukat.

Várom a lepontozást!

2009. jún. 16. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:

12.07 vagyok

Válaszolok a kérdésre is most már :) Én is úgy gondolom, hogy eltúloztad. Ha nem voltatok eddig sem jóban a 2 csajjal ezek után ezzel nagyon jól tudnak majd húzni. A barátod meg hiába ígérte meg, hogy nem beszél velük, egyszerűen papucsnak fogja betudni az egész osztály. Hidd el, egy 17 éves fiúnak még nagyon fontos mások véleménye, bármennyire is szeret téged, nem fogja kitenni magát annak, hogy egy iskola rajta röhögjön. Tényleg lazítani kéne a pórázon. Az iskolában nem kell feltétlen együtt lennetek, ő is foglalkozzon a haverjaival és Te is a barátnőiddel.

2009. jún. 16. 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
ha ez volt az elso, akkor legyen az utolso is mert nem volt semmi lényege, még ha ő mesélt volna el intim részleteket magáról, vagy rólatok megérteném, de így nem volt semmi értelme.nem kell kiakadni mindenen, mert általában az ilyen hisztikre unnak rá a pasik...
2009. jún. 16. 12:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Felesleges volt a hisztid. Egy osztályban nem lehet azt megtenni, hogy nem beszélek a másikkal. Akármennyire is utálom, mert egy k****, attól még az osztálytársam, és vannak szituk amik megkövetelik, hogy szóba álljak velük. A barát is néha-napján szóba fog velük állni, tetszik vagy sem, ez így lesz. Inkább mutasd meg, hogy te okos és érett vagy, ne hisztizz ezek miatt. A barátod TÉGED szeret, nem fog elhagyni semmilyen kis könnyű csajsziért, ha az a 2 lotyó észreveszi, hogy AKÁRMIT tesznek, nem tudnak téged felbosszantani, le fognak állni. Egy idő után ők fogják úgy gondolni, hogy a te pasid nem jó fej, és nem fogják "zaklatni". Maradj higgadt, mutasd ki, hogy te okosabb vagy mint ők. :)
2009. jún. 16. 13:05
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

- Én is meghallgattam volna, másért nem azért, mert kíváncsi vagyok

- Ha te lennél a barátnőm és ezért hisztit csapnál (ráadásul a többiek előtt) úgy tennélek lapátra, hogy öröm volna nézni.

2009. jún. 16. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Le kell sz...ni a másika 2 csajt.
2009. jún. 16. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!