Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm nem elég bohókás?
Figyelt kérdés
34 éves férfi vagyok és a párom 28. Nagyon szeretem, egyedül az zavar, hogy tinilanyokkal dolgozom és úgy érzem, hozzájuk képest a barátnőm nagyon komoly és kimért. Persze szeret nevetni, de túl komolyan veszi az életet. Pl. nem nagyon nyitott az új dolgokra, a külsejével kapcsolatban pl. jól állna neki más hajszín, de ő nem akarja, sem más frizurát, sem extrémebb stílust stb. Azt mondja, nem akar bohócot csinálni magából. Nem nagyon enged az elveibol. Egyébként minden más dolog klappol, a szex pl. extrém jó, tehát azt nem mondhatom, hogy nem. És külsőre is nagyon jól néz ki. De úgy érzem, nagyon komoly és nem vevő a hulyesegekre, mint más lány. Lehet, hogy még változni fog?2022. ápr. 4. 23:52
31/35 anonim válasza:
18 vagyok. Nem, a férfiaknak sem kell a tini, max szórakozni. Mert még naív, könnyebb lenyűgözni. De hosszútávú kacsolathoz, önálló élethez már igenis kell komolyság, már nincs ott (csak részben) az anyai-apai védőháló. Ha olyan lennék, mint egy tini akkor a kapcsolatom, az életem is olyan szinten lenne, mint egy tinié. Aki még egy nagy gyerek (mert átmenetben van a gyerek és a felnőtt szerepek közt). Velük sem lenne olyan gondtalan az élet, nekik is megvannak a problémáik, plusz amint kikerülnek a "fészekből" megkell komolyodniuk, mert már magukért felelnek. Akik pl hamar kezdtek önálló életet ők is seperc alatt felnőnek, mert muszáj. Már nem a koncertjegy lesz a prioritás amit elsőként megvesz a fizuból, hanem a rezsit fizeti be. Már nem a világot akarja megváltani, hanem eltartani magát és úgy szervezni az életét, hogy vegye az akadályokat amikkel a felnőtt élet jár és fejlődjön, haladjon előre az életben.
32/35 anonim válasza:
Az a baj, ha keres emberünk egy tinit, pár év múlva ugyanott tart vele, mint a mostani barátnőjével. Mert a lány vele ellentétben változni fog...
33/35 anonim válasza:
Egyébként meg lehet kérdezni mit dolgozol tini lányokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!