Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm nem elég bohókás?
Am igen, azért felvetődik a kérdés. Te most a kislányokra gerjedsz?
Ha lehet, ezt még csak meg se említsd a barátnődnek. Tudná mit kell tennie: kidobni téged.
Meg ha legalabb valami ertelmes peldat irtal volna, nem azt, hogy nem akarja befesteni a hajat xD Es elarulom, a tinilanyok is jol fizeto allast akarnak maguknak is es a parjuknak is, csak ok meg nem tartanak ott. Egy normalis tinilany sem jonne ossze egy 30 eves, proli kocsmaban froccsozo minimalberes alakkal, maximum szexbe belemennenek, ha nagyon jol nez ki az illeto es megnyero a szemelyisege, aztan annyi, de lehet meg az is ciki lenne nekik es inkabb meg az se.
Amugy en is elsorozgetek a barataimmal egy kozepes arkategorias helyen is, mert a tarsasag a lenyeg ilyenkor, de attol meg kell a jol fizeto allas, mert a tinilanyokkal ellentetben nekem nem a szuleim alljak mar a kiadasaim nagy reszet. (Egy 18 evesnek, meg ha dolgozik is, sok mindent fizethetnek otthonrol, nekem apukam pl evekig allta a nyaralasaim akkor is, amikor mar dolgoztam.)
"Egyébként nekem nincs olyan gondom hogy milyen nőt válasszak, mert magam is az vagyok"
Na, pont ez a baj! Gondoltam hogy nem férfiak írnak, azok máshogy gondolkodnak.
25 Nem, a férfiak nem úgy gondolkodnak ahogy te. De honnan is tudhatnád, mivel te nem vagy férfi, valahol nagyon korán megrekedtél útközben.
De akkor még egyszer: menj és legyél kiscsajokkal, ha azok kiváncsiak lennének rád, és ne normális felnőtt emberekre akard a bohókásvihogókislány fétised ráerőltetni 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!