Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Funny-dance (bohókás nyitótánc) mixet hol lehet beszerezni, letölteni, csináltatni?
A mi nyitótáncunk a következő volt: http://www.youtube.com/watch?v=xK01M3KEh1g
Hát nem volt egyszerű: a szükséges zene részleteket az mp3direct cuttal vágtuk ki, majd az egészet az audacityvel illesztettük össze! Szöszölős, és idegölő munka volt.
Annál már a koreorgráfia összeválogatása a youtuberól, és annak begyakorlása volt hosszadalmasabb!
De megérte! Szerintem!
Nekünk is ilyen táncunk volt, a youtube-ról raktuk össze a koreográfiát és mi vágtuk össze a zenét is.
Én már több ilyet láttam élőben is és őszintén szólva ha a páros nem veszi a fáradtságot, akkor elég gagyi tud lenni. Csak bekevernek valami pörgős zenét és lépegetnek balra-jobbra, nem túl fantáziadús és az emberek már csak udvariasan tapsolnak. Szóval csak annyit tanácsolnék, hogy hajrá, gyakoroljatok sokat. (Mi 4-5 hónapig dolgoztunk rajta)
Egyébként remek ötlet és feldobja a hangulatot nagyon!
Nekünk ez volt, mi magunk vágtuk össze a zenét, a koreót pedig youtuberól válogattuk össze :) Mindenkinek nagyon tetszett!Free mp3 cutter-rel vágtuk meg a zenét, összefűzni pedig a Cool Edit pro programmal fűztük össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!