Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitótánc, ha nem tanultunk táncolni?
Szeretnénk nyitótáncot, van is választott dalunk (6/8-ban, tehát lehet rá táncolni) de egyikünk se valami nagy táncos, nem volt szalagavatónk vagy ilyesmi, külön azért meg nem járunk táncórára, nincs is időnk. Úgy gondoltuk, csak szépen valami lassúzás félét csinálunk az elején amíg mindenki ránk figyel, de aztán reméljük becsatlakoznak úgyis a szülők meg rokonok és nem lesz nagyon nyilvánvaló, hogy nem tudunk rendesen keringőzni.
Csinálta már így valaki? Nem volt nagyon gáz? Mit gondoltok?
Szerintem elég kinos lesz, ha csak összevissza lötyögtök a zenére - legalább EGY tándot tanuljatok meg, az nem tart sokáig és legalább nem úgy marad meg az emlékezetben, hogy ja, azok, akik csak ügyetlenkedtek a nyitótánc helyett.
Gondolom, elég sok idöt meg pénzt szántok a lakodalomra, akkor erre is jusson.
Nekünk volt nyitótáncunk és éjféli táncunk is. Egyik sem volt betanított, szívből jött :) Nincs annál gázabb, mint amikor a menyasszony és vőlegény faarccal, magukban a lépéseket számolgatva, lámpalázas arccal topog egy betanított koreográfiát. Nekünk szívből jött, és hatalmas taps volt a végén, attól lett személyes, hogy MIÉNK volt, ott a jelen érzéseinket adtuk bele. Végig vigyorogtuk, nagyszerű élmény volt :)
Ha nem vagytok totálisan botlábúak, vágjatok bele :) Kis kiegészítés: aki totálisan botlábú, annak a betanított koreográfia igen viccesen tud elsülni...lámpaláz, ideges arc, fapofa, kínos lépések....a párnak annyi marad meg az egészből, hogy jaj de rohadtul izgult hogy ne tévesszen. Míg ha szívből táncoljátok bele az aznapi érzéseiteket az egészbe, SZEMÉLYESEBB lesz az egész és igazán romantikus :)
Hát, talán nem 100%-ban vagyunk botlábúak, de ahhoz tényleg nem vagyunk elég profik, hogy betanuljuk, mert ahogy írtátok ti is, az akkor nem öröm, hanem idegeskedés, hogy ne rontsuk el. Valamilyen tánc viszont mindenképp kell, és ha már menyasszonytánc nem lesz (nem akarjuk, hogy azt higgyék, pénzt kell adni, meg egyébként sem, pont azért mert nem tudok táncolni) akkor a nyitó legyen, hogy lássanak azért együtt táncolni, szerintem ezt valahol "elvárják" :)
Diszkrét lassúzás még mehet, nem? Körbe-körbe szépen, aztán majd megkérem apukámat, hogy kérjen fel, onnan meg remélhetőleg mindenki csatlakozik majd, nem?
Egyetértek :) Nálunk is diszkrét lassúzás volt az egyik táncunk, páran még meg is könnyezték, annyira személyes volt. Semmi betanult mű, csak az egymás iránt érzett érzelmeink.
(utolsó voltam)
http://www.youtube.com/watch?v=sVJP9M-mIQE
Pont az előbb néztem ezt a videót, szerintem ez a tánc nem olyan bonyolult, és mégis jobb, mint a lötyögés.
Amúgy youtube-ba beírod hogy wedding dance, vagy vmi ilyesmi, biztos kiad sokat, ami egyszerűbb is, mint amit ti gondoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!