Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Stílustippek bohókás öltözködé...

Stílustippek bohókás öltözködéshez?

Figyelt kérdés
Szeretnék a személyiségemhez öltözni. Nagyon nem tudok öltözködni, a ruhatráram szürke, egyszerű, olcsó, kényelmes és trampli. Most kitaláltam, hogy elkezdek a külsőmmel foglalkozni, ez egy újévi fogadalom része, szeretnék új életet kezdeni. Harmincas éveim elején járok, abszolút komolytalan, éretlen, dilinyós személyiségem van, szeretném ha ez valahogy ízlésesen tükröződne a ruhatáramban, nagyon érdekelne milyen kiegészítőket ajánlanátok, vagy milyen darabokat, mintákat? Annyit tudok, hogy hideg nyár típus vagyok. Ha tudtok mondani néhány taget, amire rákereshetek, vagy linkelni néhány képet, az is hatalmas segítség lenne, de ha egyszerűen leírjátok mire gondoltok, az is jó. Szóval a lényeg, nem szeretnék ilyen sima casual outfitekben rohangálni, valami egyedibbet, személyesebbet szeretnék, nem baj ha szembemegy a divattal, sőt.

2022. febr. 8. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Mintás harisnyák, pólók, sok-sok színes cucc szerintem, ékszerek…

[link]

[link]

Ennek is van ezer féle változata.

2022. febr. 8. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:
21%
Mondjuk nem tudom, én pont hogy az általad általánosnak titulált kategóriába menekülök, hiába vagyok több szubkultúra és kisebbség tagja is (zef pl). Mert eszmecsere útján akarom kifejezni magam.😅
2022. febr. 8. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Színes, vidám oversized pólók, pulcsik. Ezek egyébként is nagyon aranyosan tudnak állni a legtöbb emberen 😀 De szerintem alapból adnaK egy nagyon barátságos, pozitív kisugárzást az illetőnek, aki viseli.
2022. febr. 8. 23:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hol szoktál outfiteket keresgélni, de ha nem ott tennéd, akkor nagyon ajánlom a pinterestet. Ott ha nem is jut eszedbe semmi jó tag, akkor is rákereshetsz simán az outfitekre vagy bohém outfitekre, és ha már egy megtetszik, felajánl csomó hasonlót, aztán az algoritmusod csak úgy ontani fogja magából a bohókás outfiteket. :D Én is mindig onnan inspirálódom.

Hogy konkrétabb vàlaszt adjak: ha egyelõre teljesen szürkén öltözködsz, kezdhetnéd mondjuk egy-egy kiegészítõvel, pl. színes kendõk/bandanák, érdekesebb ékszerek, színes sminkek. Aztán nem tudom, neked mi az elképzelésed, kereshetsz színes pólókat, dzsekiket (a « rétegezés » általában eléggé feldobja az outfitet, nem olyan snassz, mint egy farmer-póló kombó). A hideg nyárra is rákereshetsz külön, kiad csomó színpalettát, hogy neked mik állnának jól. Ha hideg típus vagy, evileg az ezüst ékszerek illenek hozzád. A hideg nyárhoz nagyon passzolnak pasztel színek, a törtfehér vagy a tengerészkék. Esetleg a pasztellt is használhatod tagnek, sok olyan lányt/nõt látok a neten, akinek konkrétan a pasztell színek teszik ki a stílusát (és a fél személziségét :D), szerintem nagyon jól néz ki, mindig irigykedem is egy kicsit, mert nekem meg a pasztell színek állnak a legrosszabbul. :D

2022. febr. 9. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!