Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm nem elég bohókás?
Még jó, hogy fontos neki, felnőtt ember, magatokat tartjátok el, a fizetésre tudnia kell neki is alapozni, ha pl családot szeretne.
De azt remélem, hogy nem tőled, akinek az első kikapcsolódási forma, ami eszébe jutott, az ivászat a haverokkal…
Milyen jó, hogy 34 évesen 18 éves vihogós ostoba kislányokhoz hasonlítgatod a párod. :D
Szerintem hagyd el, had találjon egy normális FÉRFIT ne rabold az idejét.
Te meg legyél boldog a 18 éves kis hülyepicsákkal had vihogjanak reggeltől estig.
(te idióta)
34 évesen egy nagyra nőtt felelőtlen hülyegyerek vagy, aki még ekézi is a barátnőjét, mert ő felnőtt.
Szerencsétlen nő nem tudom, mit eszik rajtad.
Amiket itt leírtál, nekem helyből kizáró tényező lenne.
Nem akarsz stabil egzisztenciát és igénytelen vagy a szabadidőd eltöltését illetően is?
Remek! Akkor kezdj egy tinivel!
De pár év után új barátnő kell, mert ez, amit előadtál, nekik sem fog megfelelni, ha felnőnek.
Nem a barátnődet kellene hülyeségre ösztönözni, hanem téged, hogy szedd össze magad, mint egy felnőtt férfi, mert ez kiábrándító.
Lecseréled 2-3tinilànyra és megoldódik a gondod.
Úgy tűnik nekem, h fejben max 10évvel lehetsz csak elmaradottabb a fizikai korodnàl.
Mi 40es pár vagyunk és mindketten elég bohókásak, de emellett fontos az anyagi biztonságunk is és egy bizonyos életszínvonal, amit fenntartunk.
Bizonyos kor után azért az ember már másképp bohókás, mint 18 évesen.
Egyszer valahol nyaraltunk, bementünk este egy kis kocsmába. Hát kb mindenkinek a szülei lehettünk volna. Megittuk a kis italunkat és léptünk is. Egyből érezhető volt, hogy mi már nem az a korosztály vagyunk.
Ha te 34 évesen 18 évesek közé vágysz, akkor nem a barátnőddel van a baj....
Első válaszom itt, eddig nem volt ingerenciám hogy írjak, mert mindent leírtak előttem, ismételgetni meg minek.
De ez a 19-es hozzászólásod... 🤦 Hát menj, te szerencsétlen, és válaszd a tinit. Ki tart vissza? Ja hogy nem kellenél nekik.
Egyébként nekem nincs olyan gondom hogy milyen nőt válasszak, mert magam is az vagyok, és gondolom egy része a válaszolóidnak is, + normális férfiak akiknek nem adna hozzá az életükhöz semmit egy "bohókas", vihogó kiscsaj.
Egyébként úgy rúgnálak ki hogy a lábad nem érné a földet ha meg akarnál változtatni bármilyen irányban, de ez az enyhén pedós kislányfétis még súlyosbító körülmény is lenne. Franc se csinálna magából színes hajú, gagyin öltözködő Harley Quinnt vagy valami efféle "extrém" akármit egy ostoba pedó hím miatt. Az extrém külsőről és a tinik identitáskereséséről meg a 18-as mindent leírt.
Agyilag te kb 14 éves vagy. Nehezen hiszem hogy van egyáltalán barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!