Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy elég gáz ha a férfi csak heti 2* zuhanyzik?
"Van akinek a bőre nem bírja."
Mit? A naponta, vagy urambocsá' kétnaponta tusolást? Akinek heti kettőnél több tusolást nem bír a bőre, ott nagyon-nagyon komoly, azonnali kezelést igénylő bőrbetegsége van.
"Én el tudom képzelni, hogy valaki ilyen fáradt legyen."
Igen. De néha, egyszer-kétszer. De nem állandóan. Ha valaki heti 7 nap, évente 52 héten át mindig annyira fáradt, hogy letusolni sincs ereje, akkor ő brutálisan rosszul vezeti az életét. És ha ehhez is fárat, akkor őszintén: mit lehet vele csinálni? Abból áll a kapcsolat, hogy dolgozik, és alszik? Hiszen aki ehhez a 10 perces művelethez is fáradt, az máshoz is fáradt lenne. (Kivéve persze, ha a fáradtság csak kifogás.)
"Ezért nem lenne szakítás biztosan át lehet szoktatni a minden napos fürdésre."
Vagy nem.
Egy igénytelen, koszos, büdös egyénnel én se tudnék járni, pesig én férfi vagyok...
Nálunk is csak azért derült ki, mert elment náluk a víz és beszélgettünk róla, felajánlottam, hogy nyugodtan jöjjenek hozzánk zuhanyozni addig a pár napig.
Régen, 50-60 éve nem volt szokás naponta tusolni. A legtöbb házban fürdőszoba se volt, a vezetékes vízhálózat bevezetése óta építenek fürdőszobákat is.
Mégis tisztálkodtak az emberek, mert akinek kosszal járó munkája volt, az lefürdött a munkahelyen. Akinek meg nem , azok mosakodtak. Ez ma már kiment a köztudatból, de az én szüleim még mindig megmosakodnak a hajlatokban alul-fölül reggelente, este pedig felül. Én is így csinálom, mert sokkal praktikusabb, mintha beállnék a zuhany alá. Teljesen felesleges, a munkám során nem izzadok meg. Hetente 2x, 3x állok be a zuhany alá, hajat pedig 2 hetente mosok.
Legszívesebben dezodort se használnék, de elfogadom, hogy másokat zavarhat a hónalj izzadságom, ezért munka előtt fújok. Engem nem zavar az izzadság szaga, csak a mosdatlanságé és a túlzott dezodorálás, amit egyes nők tolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!