Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más olyan fiatal férfi is van, aki annak örülne, ha a párja otthon lenne egész nap?
Az én páromnak semleges. Mostanában itthonról dolgozom, de ugyanúgy elvárom, hogy tiszteletben legyen zartva a munkaidőm. Szóval maximum az utazás nélkül van több időm, egyébként semmi nincs másképp, mintha bejárnék. Esetleg ilyen apróságokra tudok kiugrani, mint pl ha csomagot kell átvenni.
Az esti programhoz miért kellene napközben otthon lenni amúgy? Esküszöm nem értem.
Nem egész nap, de én is attól lennék a legboldogabb, ha otthon várna.
Én dolgozok 8 órában, ő 4ben/6ban
#7 vagyok
A hobbijaimra értelemszerűen több időm jut, ha nem kell utazgatnom a munkahelyemre. Klubokba meg céges bulikba akkor se járnék ha muszáj lenne, sportolni meg mi inkább hétvégente szoktunk, együtt.
Társaság terén: akinek szeretem a társaságát azzal home office mellett is össze tudok futni, a többiekkel meg csak örülök ha nem kell találkoznom.
Ja, ilyenekbe eddig se jártam szóval nem hiányozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!