Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános és rendjén való egy kapcsolatban hogy a férfi haza adja a teljes fizetését?
A teljeset? Ez egyedül a klasszikus kapcsolatoknál tisztességes, ahol az egykeresős modell működik és a feleség HTB.
Kétkeresős családmodellnél esetleg a közös kassza érthető, ha kb. azonos a bevétel. De olyat ahol az egyiknek oda kell adnia a másiknak... ez mi? Én akkor csináltam ilyet, amikor még otthon laktam és X pénzt odaadtam anyámnak a kaja-számla meg ilyesmik rám eső részeként, kb. az akkori fizetésem harmadát. (Időnként csak negyedét, ha több pénz járt)
5
És ez ilyen eseteknél fordítva is megtörténik, vagy ez valami full egyoldalú elvárás? Ez így minden, csak nem fair. Aki ebbe belemegy, az hülye és kiszolgáltatja magát.
Teljesen. Mit szeretnél vele kezdeni?
Alapból egy kapcsolatban illik megbeszélni ha valami nagyobb befektetést készültök tenni, még akkor is ha magánjellegű.
Azt meg nehogy elvárd, hogy csak a feleséged fizesse az összes háztartási bizbaszt.
Ezt azt jelentené, legalábbis barátnőm ezt szeretné, hogy adjam oda a fizetést, abból először kifizetjük a rezsit, az ő dolgait, félreteszünk a jövőbeli gyerekre majd ami marad az az enyém, de azért szeretné hogy a maradékból ne költsek sokat.
Számomra a külön kassza ennél szimpatikusabb és igazságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!