Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános és rendjén való egy kapcsolatban hogy a férfi haza adja a teljes fizetését?
III.Edricus Anxious
Fordítva nem történik meg, mert én a háztartást vezetem és pénzbeli bevételem nincs. Szerintem így van rendjém.
5 vagyok
11.
Jó, azt írtam is fentebb, hogyha a nő háztartásbeli és egykeresős családmodell van, akkor jó ez így, onnantól unfair, ha a másiknak is van saját bevétele "ami privát", a másiké pedig a közös... Persze ha valakinek ez így jó, az megint más, de ehhez hülyének kell lenni.
Nem vagyok nős, de pár hete ez volt a téma a melóban.
Mint kiderült, a 6 emberből 5 nős, és közülük egyik sem tudja, hogy mennyit keres a férje. Fizutól függően 100-200-300 sosem kerül haza. Sőt, van aki az összes bónuszt, meg jutalmat az apja számlájára teteti.
14.
Ezt hívják "közös kasszának".
10-es És ő mit tesz ehhez hozzá?
Egyéb költségek, kié a lakás, hitel, étkezés, tisztítószerek, pipere, szórakozás, ruházkodás stb.?
10.
Ez a leírás olyan, mintha a te tartanád el őt. Amivel nincs baj, ha neked ez megfelel, de ha mellé neki van saját bevétele, akkor ott megvan a gyanú, hogy te hülyének vagy nézve.
Persze ha neked ez így bejön, akkor nincs ezzel baj. Csak néha bégess egyet, hogy hallja, hogy jól vagy.
A barátnőd dolgozik, az ő dolgai mik lennének?
Ilyen szerintem nincs már, ez a teljes lehúzást technikája. Ő is fizetheti a rezsit ő is ott lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!