Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos kérés volt ez a részemrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos kérés volt ez a részemről vagy szemét vagyok?

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogni.

A páromnak van egy nő barátja, volt kollégája akivel egyszer találkoztam és kijelentettem hogy nekem ennyi elég is volt belőle, azt mondta megérti ha én nem bírom, akkor nem kell vele talalkoznom.

Nem arról van szó hogy féltékeny lennék. Csak én nem tudok azonosulni azzal amit a nő természete képvisel.

Tudom hogy nem akar semmit a paromtol se senkitől abból a baráti körből de a figyelmüket nagyon élvezi.

40 év körüli a nő és úgy viselkedik mint egy kamaszlany. Vihog, mindenkit tulkiabalva dumal saját magáról. Egész este arról volt szó hogy ő, ő és ő.

És látszik hogy élvezi hogy férfi barátai vannak, élvezi a figyelmüket. Gondolom az önbizalom hiányát próbálja kompenzálni.

Mindenesetre nagyon gáz a viselkedese és megbeszeltuk hogy ha nem akarok nem kell vele talalkoznom, de ő mehet.

Erre most elhivta őket hozzánk.

Én meg mondtam hogy ezzel engem baromi kellemetlen helyzetbe hoz mert vagy eltűröm vagy elmegyek otthonról de tudom hogy úgy is ott lennenek legalább éjfélig.

És mondtam hogy tök gáz hogy kvázi el kell menekulnom otthonról ha nem akarok a saját otthonomban megtűrni egy mérgező embert.

Erre kicsit kelletlenül azt mondta hogy akkor lemondja a bulit. De biztos vagyok benne hogy ez most tüske benne és egyszer a megfelelő pillanatban majd felemlegeti.

Ti mit tettetek volna az én helyemben? Ugyanezt vagy osszeszoritott foggal elturitek a parotok kedvéért a hülye pcskent viselkedő havernőt?

2022. márc. 30. 12:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#9 azt azért már tudta előtte is hogy nem kedvelem. Azóta az egy találkozó óta hívtak ők már minket és ahogy megbeszeltük itthon a párom ment, én nem. Ez így rendben is van.

De ő egy régi ígéret miatt egy amúgy nem túl közeli barátnak ilyen helyzetbe hoz engem és fel sem merült benne hogy nem kellene meghivnia.

Ha tízóraira hívja még rendben is lenne, elmegyek itthonról, na de esti buliba és aludjak máshol..

2022. márc. 30. 13:06
 12/21 A kérdező kommentje:
És írtam hogy én is utána gondoltam bele hogy ez tulajdonképpen nem egy olyan "jól van beülök addig egy kavezoba" szitu.
2022. márc. 30. 13:10
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

Mindegy: nem szóltál, amikor szólhattál volna.

Nem leszel életveszélyben attól a nőtől, csak kellemetlen a társasága. Este egy darabig máshol lehetsz, aztán hazamész, és annyit kibírsz. De figyelmeztetlek: ha most folyton azon túráztatod magad, hogy milyen nehéz lesz kibírni azt a nőt, akkor biztos, hogy sokkal nehezebben fogod viselni a társaságát, mintha azt mondanád: hát így alakult, nem dől össze a világ tőle.

2022. márc. 30. 13:14
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

7!

Na így már kicsit más a sztori :D

Miért nem mondtad meg neki egyértelműen, hogy nem akarod, hogy odavigye a nőt? A szájhúzogatás nem valami felnőttes dolog, a párod meg nem gondolatolvasó, hogy tudja mi jár a fejedben. Nem adtál neki konkrét választ, úgy volt vele hogy nyilván mondanád ha annyira nem akarnád. Ezt akkor így erősen te cseszted el

2022. márc. 30. 13:22
 15/21 A kérdező kommentje:

Hát érdekes felfogás.

Ha a párom nem bírna az én körömből valakit eszembe se jutna meghívni az otthonunkba.

Akkor se ha az az atyauristen.

Találkoznék akkor vele a cukrászdában, náluk, a másik havernal vagy akárhol.

Egyébként ismerem annyira a párom hogy ha az első alkalommal mondtam volna hogy ne hívja őket ide mert nem akarom benne az ugyanúgy tüske lenne mint így. Ezért nem is írtam bele a kérdésbe mert nem releváns mikor kellett volna szólnom, nem arról van szó. Hanem hogy függetlenül attól hogy mikor jogosan mondhatom e hogy ne hívja oda hozzánk őket.

2022. márc. 30. 13:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nagyon nem mindegy, hogy azelőtt szólsz, mielőtt meghívja őket, vagy azután:D

Szervezel más programot estére, hazamész, beköszönsz, hogy bocsi, de oooolyan fáradt vagy, lefeküdnél, és kész.

Nálunk simán előfordulhat ilyen, ha nincs bajunk a másik vendégeivel, akkor is.

2022. márc. 30. 13:26
 17/21 anonim ***** válasza:

15!

Honnan tudod, hogy a konkrétan a nővel akart találkozni? Lehet, hogy a baráti társaság többi részével akar találkozni, csak mivel a nő is oda tartozik, így nyilván őt is hívja.

Az utolsó gondolatoddal nem értek egyet. Azért ha te elején lefixálod vele, hogy nem akarod hogy hívja őket akkor eleve nekik sem dobja fel az ötletet. Most így miattad szólnia kell, hogy hát bocs, de mégsem. Ez nagyon kellemetlen lehet neki...

2022. márc. 30. 13:27
 18/21 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam hogy konkrétan a nővel akar találkozni. Csak többek között ot is el akarja hívni. A többi emberrel nem is lenne bajom, ők normálisak.

De megtehette volna hogy őt kihagyja a vendeglistabol.

Vagy ha annyira hozzá van nőve a többiekhez akkor találkoznak valamelyik másik embernek a lakásán.

És tudom hogy annyira azért nem nagy barátok hogy elhivja egy kavezoba hogy beszélgessenek.

Mint mondtam, ő egy kicsit ilyen megfelelési kényszeres....

2022. márc. 30. 13:33
 19/21 anonim ***** válasza:
96%

18!

Ne haragudj, de most kicsit gáz amit csinálsz, úgy érzed, hogy körülötted forog a világ :D

Van egy baráti társasága, akik jól megvannak együtt. Te nem kedvelsz abból a társaságból 1 embert, ezért ki kéne hagyni őt? Ezt hogy gondolod a gyakorlatban kivitelezni? "Sziasztok srácok, gyertek át hozzám szombaton, de te Juli ne gyere légyszi" :D

Szerintem sok ember szereti vendégül látni a barátait, pláne ha mondjuk a társaság többi tagja is megtette már ugyanezt. Más beülni egy kávézóba és megint más házigazdáskodni.

Egyetlen egy estéről van szó, nemhogy örülnél, hogy addig elmehetsz a barátnődhöz vagy valami. De én azt sem hiszem hogy ne tudnád kibírni, ez azért nem akkora dolog. Nem tudom mondták e neked, de egy párkapcsolatban kompromisszumot kell hozni néha ;)

2022. márc. 30. 13:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Otthon maradnék, de ellennék magamban. Nem kell odaülnöm a másik társaságához.
2022. márc. 30. 15:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!