Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a gond, hogy megrémi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, hogy megrémiszt, hogy a párom 1 teljes hónapon át home officeban fog dolgozni úgy, hogy én is?

Figyelt kérdés

Az, hogy napi 9-10 órát egymástól távol vagyunk, valamennyire kellemesebbé teszi azt, hogy "ne menjen az agyamra", hisz alapvetően az embernek szüksége van saját magára, én-időre. Nem sokára a párom 1 teljes hónapon át itthonról fog velem dolgozni, és őszintén szólva kissé húztam a számat, ahogy a "jó hírt" bejelentette.

A másik pedig, hogy ő igazi egészségtudatos-bio-"mentes" ember, ami miatt amikor hétvégente együtt eszünk, a kiadásaink jóval nagyobbak (8-9 féle zöldségből készült saláták, stb.). Amíg bejárt dolgozni, a "free catering" munkahelynek hála ezt a fajta étkezését hétfőtől péntekig biztosította a munkahely, azonban így, hogy itthon lesz, tudom, hogy nagyon meg fogja dobni a kiadásunkat az, hogy itthon is szeretné ugyanezt az egészséges, de költséges életvitelt folytatni. Ha pedig már ő ilyet enne, nyilván én is ilyet ennék, hisz értelemszerűen nem életszerű az, hogy mégtöbbféle kaját készítgetünk. A különbség, hogy az ő keresete nagyjából négyszerese az enyémnek, hisz én nemrég léptem a munka világába, ő pedig már azért jó ideje benne van és most éli a karrierjének fénykorát, ha ezt lehet így mondani.

2022. márc. 21. 15:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#9 Külön dolgoztok akár 1 percet is? Ha a válasz igen, akkor nem értem az arcoskodást.

#10 Ez nem így működik..

2022. márc. 21. 16:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a p#csába ne működne így? Nem vagy elég érett a párkapcsolathoz.
2022. márc. 21. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Én csak azon mosolyogtam, hogy a munkaidőre énidőként hivatkozol.

Egyébként szerintem mindenképpen jelezd a költséges dolgot, a kommunikáció a kulcsa mindennek.

2022. márc. 21. 16:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hat mi hónapokat kibirtunk tavaly 0/24 együtt voltunk és soha egy percig nem ment agyunkra a másik szóval ha igy érzed akkor nem biztos hogy erdemes hosszú távban gondolkodni

A kaja dolgot meg kell beszélni ha ugy erzed nem megy akkor meg hagyd hogy egyen amit akar es fizesse azt, Te pedig csinalj magadnak külön. Ennyi

2022. márc. 21. 17:07
 15/18 A kérdező kommentje:
A párom rendkívül érzékeny az ilyenekre, ezerszer kisebb dolgokat is könnyebben magára vesz. Tudniillik nagyon szeret mindent közösen csinálni. Mindent.
2022. márc. 21. 17:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi a covid alatt 2 hónapot voltunk összezárva 54 nm-en, home officeban, magánéletben, orrba szájba együtt.

Én az erkélyen, a párom, most már a férjem a nappaliban. Vagy én a nappaliban, ő a hálóban, vagy konyhában.

Nekünk tök jó volt. Este ugyanúgy örültünk egymásnak, amikor összebújtunk, vagy tévéztünk vagy társasoztunk.

Nálunk a férjem többet keres, többet eszik, de még soha nem volt abból probléma, ha azt mondtam, hogy egye nyugodtan a húsos akármijét, én inkább főzök magamnak egy tésztát vagy akármit.

Vagy ha volt otthon főtt kaja, de de ő inkább egy hambit akart rendelni.

Nem vagytok összenőve, elvileg felnőtt emberek vagytok akik ugyannazt a nyelvet beszélik. Szóval nem értem a te nyámnyila hozzáállásodat, de az ő túlérzékenységét sem.

Egy kapcsolatban mindkét félnek lehetnek önálló gondolatai...

2022. márc. 21. 17:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A kaja dolgot én sem értem, szerintem értelemszerű, hogy ha ő keres többet és neki van igénye a drágább étkezésekre, akkor ő kifizeti magának és ennyi. Neked ebbe max arányosan egy pici részt kell beletenned, semmiképp sem kell túllépned az anyagi keretedet. Ha eddig volt egy havi kiadás limited, nyugodtan tartsd magad ahhoz ezután is.

Az összezártság dolgot viszont megértem, hiába szeretünk valakit nagyon, nyilván ez a szitu picit stresszesebb lehet, személyiségtől és életmódtól függően. Szerintem elég jól elejét lehet venni a konfliktusoknak, ha tisztázzátok, hogy az énidő és a személyes tér így is megmarad, nem kell egymás nyakán lógni, munkaidőn kívül csináljatok egymás nélkül is programokat, pl sport, barátokkal találkozás. Ez teljesen normális dolog szerintem.

Egy hónap amúgy nem sok idő egyáltalán, és még sok előnye is lehet, pl összecsiszolódtok.

2022. márc. 21. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Minden felesben megy nyilván"

Nem, nem nyilván. Egyáltalán nem. Kevesebbet keresel, és neki van szüksége a drága kajákra, amelyeket részben te fogsz neki kifizetni. Bírom ezeket a jól kereső, mégis a nőjükön élősködő hímribiket.

2022. márc. 21. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!