Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélnétek a volt feleséggel ha gond lenne a párkapcsolatotokkal?
Nagyon nem tudom kezelni a páromat már nem tudom mit csináljak hogy jó legyen kettőnk között a kapcsolat. Nehéz természet és nehéz kezelni.
Jóban vagyok a volt feleségével. Gondoltam beszélek vele adjon tanácsot ő hogy bírta oldotta meg stb.éveken át. Biztosan nem mondaná meg hogy beszéltünk. Szerintetek rossz ötlet lenne? Ő azért régebb óta ismeri tudja hogyan kell kezelni és esetleg adna tanácsot.
Hát, ha jóban vagytok amúgy, akkor miért is ne?
De készülj fel arra, hogy azt fogja válaszolni, hogy úgy sikerült megoldani, hogy elváltak.
Amúgy én abban hiszek, hogy a párommal kell minden ilyen dolgot megbeszélni. Max. ha nyitott rá, akkor egy IDEGEN mediátorral, terapeutával, stb. Másnak úgysem nagyon van értelme.
Sokszor úgy születnek barátságok, hogy egy pasit kibeszélnek, akiről volt közös tapasztalat.
Csak akkor ciki mikor rájön a pasi, hogy az exével jóban vagy.
De férfiakról is hallottam ilyet, hogy volt egy nő mindkettőjük életében aztán életre szóló barátság lett.
5. Nem voltam képben. Már rég külön voltak.
6. Épp ez jutott nekem is eszembe. Biztosan röhög rajtam.
Dehogy maradok én vele. Elegem van belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!