Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési gond veszekedés után? Mit csináltatok, hogy megtartsátok a merevedést?
Mostanában sokat vitázunk barátnőmmel, és egy egy vita közben elég bántó dolgokat mond, és utána nem igazán van merevedésem. Vagyis kell egy jó pár nap, mire újra kívánjam.
1 éve vagyunk együtt, de ilyen gondom még sosem volt.
A fejedben legyen a bosszú kifejezése, hogy jól megdugod!
Nekem segítene!
kb 2 dolog miatt van vita:
- ő többet keres nálam az utóbbi hónapokban, és ezeket szóvá is teszi nekem.
- pár hónapja, lassan hetente egyszer volt szex, és én azért többször próbálkoztam, mint heti egy, de nagyon gyakran visszautasított. szerinte szexmániás vagyok, és kezeltessem magam.
volt azóta, hogy a merevedési gondommal jött, hogy minek, ha úgysem vagyok képes rá.
Tudom, hogy velem van a baj, mert elkezdjük, akkor még minden rendben, csak ha nem tudok kikapcsolni teljesen, és eszembe jutnak ezek, vagy az, hogy nem fog menni, akkor leállok. és utána már nem megy, bármennyire próbálok kikapcsolni, bármennyire akarom.
"egy egy vita közben elég bántó dolgokat mond"
A tested jelzi, hogy erre nincs szükséged.
Hát én kiraktam volna mint macskát... Ha ilyet mond a párom.
32/F
Nő vagyok, csak ismételni tudnám a 7. és 8. válaszadót.
Minek vagy együtt egy toxikus csajjal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!