Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam a hibás veszekedésben?
"mondtam, hogy hétvégén ne aludjunk most együtt"
"szeretném, ha nálunk aludna."
Mi van?
Amugy nem mindegy ki volt a hibás? Ez miert kerdes?
Nem vagytok egyutt 1 hétvégén meg 1 szenteste.
Ebbol veszekedes lett.
De a lényeg változatlan.
Kimarad egy hétvege egyutt meg egy szenteste.
Most komolyan ez a legnagyobb témátok?
Azt mondta milyen vagyok már, hogy nem szeretném, ha nálunk aludna.
Elírtam. Hétvégente találkozunk csak, mert 80 km-re lakunk egymástól. Hétköznap dolgozunk. Sokszor lemondja a hétvégi találkozókat is.
Ja akkor amiert ritkaság nektek egy hétvége, igy ezért a kiakadás.
Nálunk is volt hasonlobol problema.
En megesett hogy csak hétvégén érek rá, a párom meg azon is kiakadt ha azt az egy napot igy úgy toltom vele, hogy csak szombat este 10 től vagyok vele, pláne ha kihagytam es nem akartam találkozni, azt 1 év mulva is emlegeti orrolva.
Mennyi ideje vagytok együtt? Miért nem éltek együtt? Miért nem alszotok a párod szüleinél? Miért tűnik úgy, hogy nem látnak szívesen?
Sajnos nekem is kusza a kérdés, plusz több infó kellene.
Itt kb egyik modnatnak sincs értelme.
"A barátom azt mondta hogy a karácsonyt most a szentestét a családjával akarja tölteni, és nem karácsonykor." ??? Nem karácsonykor akarja ünnepelni a szentestét?
Milyen vagy már?
Zavaros.
Amíg nincs közös szenteste, addig nem komoly a kapcsolat.
De amúgy se vagy neki olyan fontos, ha a hétvégéket is le-lemondja.
Mi 80 km-ről simán együtt éltünk. Kicsit sokba volt ugyan, de a kapcsolat igazi volt, nem ilyen "ha úgy adódik"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!