Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond, hogy megrémiszt, hogy a párom 1 teljes hónapon át home officeban fog dolgozni úgy, hogy én is?
Az, hogy napi 9-10 órát egymástól távol vagyunk, valamennyire kellemesebbé teszi azt, hogy "ne menjen az agyamra", hisz alapvetően az embernek szüksége van saját magára, én-időre. Nem sokára a párom 1 teljes hónapon át itthonról fog velem dolgozni, és őszintén szólva kissé húztam a számat, ahogy a "jó hírt" bejelentette.
A másik pedig, hogy ő igazi egészségtudatos-bio-"mentes" ember, ami miatt amikor hétvégente együtt eszünk, a kiadásaink jóval nagyobbak (8-9 féle zöldségből készült saláták, stb.). Amíg bejárt dolgozni, a "free catering" munkahelynek hála ezt a fajta étkezését hétfőtől péntekig biztosította a munkahely, azonban így, hogy itthon lesz, tudom, hogy nagyon meg fogja dobni a kiadásunkat az, hogy itthon is szeretné ugyanezt az egészséges, de költséges életvitelt folytatni. Ha pedig már ő ilyet enne, nyilván én is ilyet ennék, hisz értelemszerűen nem életszerű az, hogy mégtöbbféle kaját készítgetünk. A különbség, hogy az ő keresete nagyjából négyszerese az enyémnek, hisz én nemrég léptem a munka világába, ő pedig már azért jó ideje benne van és most éli a karrierjének fénykorát, ha ezt lehet így mondani.
Gondolom, hogy a munkahely ezt a juttatást így is fogja neki biztosítani valahogy.
Irodahasználati díjat is kell fizetnie otthonra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!