Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a gond, hogy megrémi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, hogy megrémiszt, hogy a párom 1 teljes hónapon át home officeban fog dolgozni úgy, hogy én is?

Figyelt kérdés

Az, hogy napi 9-10 órát egymástól távol vagyunk, valamennyire kellemesebbé teszi azt, hogy "ne menjen az agyamra", hisz alapvetően az embernek szüksége van saját magára, én-időre. Nem sokára a párom 1 teljes hónapon át itthonról fog velem dolgozni, és őszintén szólva kissé húztam a számat, ahogy a "jó hírt" bejelentette.

A másik pedig, hogy ő igazi egészségtudatos-bio-"mentes" ember, ami miatt amikor hétvégente együtt eszünk, a kiadásaink jóval nagyobbak (8-9 féle zöldségből készült saláták, stb.). Amíg bejárt dolgozni, a "free catering" munkahelynek hála ezt a fajta étkezését hétfőtől péntekig biztosította a munkahely, azonban így, hogy itthon lesz, tudom, hogy nagyon meg fogja dobni a kiadásunkat az, hogy itthon is szeretné ugyanezt az egészséges, de költséges életvitelt folytatni. Ha pedig már ő ilyet enne, nyilván én is ilyet ennék, hisz értelemszerűen nem életszerű az, hogy mégtöbbféle kaját készítgetünk. A különbség, hogy az ő keresete nagyjából négyszerese az enyémnek, hisz én nemrég léptem a munka világába, ő pedig már azért jó ideje benne van és most éli a karrierjének fénykorát, ha ezt lehet így mondani.

2022. márc. 21. 15:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%

Gondolom, hogy a munkahely ezt a juttatást így is fogja neki biztosítani valahogy.

Irodahasználati díjat is kell fizetnie otthonra!

2022. márc. 21. 15:45
 2/18 anonim ***** válasza:
Közös kasszából, közösen vásároljátok a 9 féle zöldségből készült salátáit és neked is ezt "kell enned" ha együtt vagytok...?
2022. márc. 21. 15:49
 3/18 Laylah ***** válasza:
100%
Öhm, hát, igen. Veled. Nem csodálkoznék, ha a végén szétmennétek, ha így állsz hozzá.
2022. márc. 21. 15:49
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem lennék együtt olyannal, akit nem bírok elviselni egyetlen hónapon keresztül..
2022. márc. 21. 15:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék ha a párom néha otthonról tudna dolgozni. Egy hónap az lófütty, ha ez zavar akkor gaz.
2022. márc. 21. 15:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán többet fizet a kajájába bele. Ennyi.
2022. márc. 21. 16:00
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
A pénzügyi dolgokat nem tudjátok megbeszélni úgy, hogy már együtt laktok? Ez így nem lesz jó...
2022. márc. 21. 16:03
 8/18 A kérdező kommentje:
Minden felesben megy nyilván, csak azért nem mindegy, hogy ezek a dolgok úgy mennek felesben, hogy az egyik fél negyedannyit keres. Én örülök neki, hogy sikeres és jól keres természetesen, de ettől függetlenül én még csak háromnegyed év múlva váltok kb, addig pedig szeretnék egy kicsit "visszafogottabb" életvitelt folytatni, amit nagyon nehéz úgy, hogy a párom jóval nagyobb lábon él és "megkívánja" az ehhez való minőséget is.
2022. márc. 21. 16:11
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha agyadra megy a párod, akkor csak gratulálni tudok a párválasztáshoz.
2022. márc. 21. 16:14
 10/18 anonim ***** válasza:
Istenem... miért nem beszéled meg vele azt amit itt leírtál a 8-asba?
2022. márc. 21. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!