Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok a barátom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok a barátom miatt dolgozni(szellemi munka).mert hullamvasút. Hogyan tegyem külön a kettőt?

Figyelt kérdés

Feladataim pl utaljak, küldjek költségkimutatasokat, ellenőrizzem a könyvelést, hatarozzam meg előre mennyi lesz az áfa, ellenőrizzem a bérszamfejtest, számlázzak, vagy arra adjak.utasítasokat kinek mikor miért mennyit kell számlázni szerz szerint, kövessem az inflációt, bérváltozasokat etc

Leginkább hataridőre dolgozom, rugalmasban, nem áll felettem a főnök.

De szóval a nyugis kis életemben lett egy szerelem, barátom van.

Először ugye a köd volt, azért nem tudtam koncentrálni, meg lógtam hogy találkozzunk, újabban összeveszések miatti letargiám van, rettegések a szakítástol meg ilyenek.

A magánéleti hullámvasutam hogy érzelmileg meg vagyok "bolondulva", abszolut akadályoz a munkámban. Pl keptelen vagyok esetekben bőgve dolgozni!

Mi a sz.rt csináljak hogy tudjak a munkára koncentrálni, ha amugy a tatár se hajt, nem rugdos a főnök se, de le kéne adnom az anyagokat, jelentéseket kimutatásokat, javíttatnom kell ha vmi hibás stb stb. ?

#munka vs szerelem
2022. márc. 21. 11:50
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

En azért jobban bízom magamban, vagy valamiben, minthogy egy munka elvesztése nekem érvágás lenne.

Nem ez élvez prioritást sajnos nálam. Amúgy is karrierben kimaxoltam már. Nincs feljebb, nincs előrébb.

A legnagyobb baj, hogy kezdek visszacsúszni. A "párom" megérezte már, hogy gyenge vagyok, és jön mint "cápa", békülni.

Be fog "kapni", mint vmi szerencsétlen csóri kis csicska halat.

Egy meggyengült nő egy férfinek maga a kánaán.

Az, hogy nem bírom a szakitási fájdalmat bírni, és tartani magam a szakításhoz, az a hatalmasan nagy hiba es hatalmas baj.

Alig bírtam megmenekülni tőle.

Erre visszaesek.

De megint elmondom neki hogy inkább vége. De tudja hogy nekem ez kemény.

A baj ez. Hogy en szakítok, akinek fáj. És ezt ki akarja használni arra, hogy gyengítsen a dőnrésemben.

2022. márc. 22. 16:28
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a felnőtt élet nehéz döntések sorát hozza. Ha tudod, hogy fájdalmat okoz neked, akkor tegyél ellene. Tudom, hogy fáj a szakítás, de fel a fejjel, légy előtte erős és magabiztos. Nem láthatja rajtad, hogy gyenge vagy, mert persze, hogy visszaél vele. Ha szakítasz, akkor egy idő után el is felejted, de ha nem, akkor nagyon sokáig fogod cipelni egy rossz kapcsolat súlyát.
2022. márc. 22. 18:00
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha letiltod akkor nem tud keresni. Nem kell a kifogás, én is csináltam már kétszer, belehaltam, de tartottam magam a dontesemhez.
2022. márc. 22. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!