Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok a barátom miatt dolgozni(szellemi munka).mert hullamvasút. Hogyan tegyem külön a kettőt?
Feladataim pl utaljak, küldjek költségkimutatasokat, ellenőrizzem a könyvelést, hatarozzam meg előre mennyi lesz az áfa, ellenőrizzem a bérszamfejtest, számlázzak, vagy arra adjak.utasítasokat kinek mikor miért mennyit kell számlázni szerz szerint, kövessem az inflációt, bérváltozasokat etc
Leginkább hataridőre dolgozom, rugalmasban, nem áll felettem a főnök.
De szóval a nyugis kis életemben lett egy szerelem, barátom van.
Először ugye a köd volt, azért nem tudtam koncentrálni, meg lógtam hogy találkozzunk, újabban összeveszések miatti letargiám van, rettegések a szakítástol meg ilyenek.
A magánéleti hullámvasutam hogy érzelmileg meg vagyok "bolondulva", abszolut akadályoz a munkámban. Pl keptelen vagyok esetekben bőgve dolgozni!
Mi a sz.rt csináljak hogy tudjak a munkára koncentrálni, ha amugy a tatár se hajt, nem rugdos a főnök se, de le kéne adnom az anyagokat, jelentéseket kimutatásokat, javíttatnom kell ha vmi hibás stb stb. ?
En azért jobban bízom magamban, vagy valamiben, minthogy egy munka elvesztése nekem érvágás lenne.
Nem ez élvez prioritást sajnos nálam. Amúgy is karrierben kimaxoltam már. Nincs feljebb, nincs előrébb.
A legnagyobb baj, hogy kezdek visszacsúszni. A "párom" megérezte már, hogy gyenge vagyok, és jön mint "cápa", békülni.
Be fog "kapni", mint vmi szerencsétlen csóri kis csicska halat.
Egy meggyengült nő egy férfinek maga a kánaán.
Az, hogy nem bírom a szakitási fájdalmat bírni, és tartani magam a szakításhoz, az a hatalmasan nagy hiba es hatalmas baj.
Alig bírtam megmenekülni tőle.
Erre visszaesek.
De megint elmondom neki hogy inkább vége. De tudja hogy nekem ez kemény.
A baj ez. Hogy en szakítok, akinek fáj. És ezt ki akarja használni arra, hogy gyengítsen a dőnrésemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!