Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok a barátom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok a barátom miatt dolgozni(szellemi munka).mert hullamvasút. Hogyan tegyem külön a kettőt?

Figyelt kérdés

Feladataim pl utaljak, küldjek költségkimutatasokat, ellenőrizzem a könyvelést, hatarozzam meg előre mennyi lesz az áfa, ellenőrizzem a bérszamfejtest, számlázzak, vagy arra adjak.utasítasokat kinek mikor miért mennyit kell számlázni szerz szerint, kövessem az inflációt, bérváltozasokat etc

Leginkább hataridőre dolgozom, rugalmasban, nem áll felettem a főnök.

De szóval a nyugis kis életemben lett egy szerelem, barátom van.

Először ugye a köd volt, azért nem tudtam koncentrálni, meg lógtam hogy találkozzunk, újabban összeveszések miatti letargiám van, rettegések a szakítástol meg ilyenek.

A magánéleti hullámvasutam hogy érzelmileg meg vagyok "bolondulva", abszolut akadályoz a munkámban. Pl keptelen vagyok esetekben bőgve dolgozni!

Mi a sz.rt csináljak hogy tudjak a munkára koncentrálni, ha amugy a tatár se hajt, nem rugdos a főnök se, de le kéne adnom az anyagokat, jelentéseket kimutatásokat, javíttatnom kell ha vmi hibás stb stb. ?

#munka vs szerelem
2022. márc. 21. 11:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért lépsz ki a rendszerből, ha nem hat meg?

Foglald el magad inkább és legyél hasznos. Mielőtt kivágnak és marad az idióta hapsid, slussz.

2022. márc. 22. 13:18
 32/43 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
31: Ennyi.
2022. márc. 22. 13:21
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te élvezed ezt a drámát és tökjó kifogás, áhhh már dolgozni sem tudok tőle, jaj nem is érdekel, de azért csinálom a feszkót.

Saját magadból csinálsz hülyét - ne aggódj, a hapsi nem rajtad rágódik naphosszat - és ki fognak rúgni.

2022. márc. 22. 13:23
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudok a barátom miatt dolgozni"

Magad miatt nem tudsz dolgozni. Vagy nem is akarsz.

2022. márc. 22. 13:42
 35/43 A kérdező kommentje:

Hahaha

Mert mindenki toppon van szakitásnál meg miegyebek.

Na hagyjuk ezt

2022. márc. 22. 15:02
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el szakítottunk már innen páran. Többször is. Voltak viharos kapcsolataim.

Leveleztem badoon az akkori kapcsolatommal álprofilról, hogy lebuktassam, mert figyelmeztettek hogy társkeresőzik mellőlem. A szívem kiugrott, mikor udvarolt a profilomon szereplő nemlétező nőnek.

Majd 5 perc múlva be kellett menni a vezérigazgatóhoz az éves tervet egyeztetni.

Felnőtt emberek vagyunk. Van fontossági sorrend.

Te amúgy se szakítasz, már rég szakítottál volna. Élvezed ezt a drámát komolyan.

2022. márc. 22. 15:05
 37/43 A kérdező kommentje:

Anni mikor gimis voltam. Es életem elso szerelme csalt meg akivel 4 évet voltunk egyutt. Reggel mentem iskolába. Pont az iskola igazgatoja jött szembe.

És megjegyezte hogy ilyet se látott még hogy hozzá a diákok úgy jönnek suliba mint akik temetésre mennek.

Pedig nem is bőgtem az uton, hanem csak baktattam, mint minden nap mint egy birka a suliba.

Bent az osztálytársak nem értették azt tini fejjel hogy mi az hogy megcsalás. Hogyha más kell, akkor miert nem szakított?

Úgy tiniként a tinik közt valahogy teljesen mas volt szakitás napján az iskola is.

Mint felnőtten ahol nem tárgyaljátok ki a magánéleteteket, megjátszani a pokerarcot es azt hogy mentálisan vág az eszed mint a borotva és élsz halsz azért hogy leadd a kimutatást.

Csak ülök a gép előtt hallom a csendet hogy nem ír nem hív(korábban napi 50 szer is hívogatott, már rezgore vettem hogy ne idegesítsen)es hirtelen beállt egy hatalmas csend egy nagy üresség az életembe.

Mint amikor megáll a föld is es legszívesebben meghalnál.

Persze a főnöknek írtam pár sort, de csak mert írt nekem. Arra még volt bennem vmi szikra.

2022. márc. 22. 15:16
 38/43 A kérdező kommentje:
*anno
2022. márc. 22. 15:16
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen, teljesen megértem, az ember megborul.

De pont azért, mert felnőtt ember vagy, nem engedheted ezt meg magadnak.

Kínlódj, bőgj este.

2022. márc. 22. 15:40
 40/43 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
37: Nem mártírkodásból. Tavaly láttam megnyílni a pokol kapuit, láttam, milyen az amikor a sötét ló elszabadul. Ott nem csupán érzelmileg voltam padlón, hanem egyúttal anyagi végveszélyben is voltam. Két munkában kellett akár 24-36-44 órában helytállnom. Nem engedhettem meg magamnak a luxust hogy összeomoljak. Volt, hogy szabályosan kőkemény görcsben állt még a s*ggem lyuka is. Összesen volt közel 7.000.000 forintnyi tartozásom - mindent is egybevetve - egy olyan ház kapcsán, amit eleve meg sem szabadott volna vennünk exemmel. Igen, időnként megszaladt a palack. Igen, voltak napok, amikor használhatatlan voltam. De a munkát ugyanúgy el kellett végezzem.
2022. márc. 22. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!