Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok a barátom miatt dolgozni(szellemi munka).mert hullamvasút. Hogyan tegyem külön a kettőt?
Feladataim pl utaljak, küldjek költségkimutatasokat, ellenőrizzem a könyvelést, hatarozzam meg előre mennyi lesz az áfa, ellenőrizzem a bérszamfejtest, számlázzak, vagy arra adjak.utasítasokat kinek mikor miért mennyit kell számlázni szerz szerint, kövessem az inflációt, bérváltozasokat etc
Leginkább hataridőre dolgozom, rugalmasban, nem áll felettem a főnök.
De szóval a nyugis kis életemben lett egy szerelem, barátom van.
Először ugye a köd volt, azért nem tudtam koncentrálni, meg lógtam hogy találkozzunk, újabban összeveszések miatti letargiám van, rettegések a szakítástol meg ilyenek.
A magánéleti hullámvasutam hogy érzelmileg meg vagyok "bolondulva", abszolut akadályoz a munkámban. Pl keptelen vagyok esetekben bőgve dolgozni!
Mi a sz.rt csináljak hogy tudjak a munkára koncentrálni, ha amugy a tatár se hajt, nem rugdos a főnök se, de le kéne adnom az anyagokat, jelentéseket kimutatásokat, javíttatnom kell ha vmi hibás stb stb. ?
Akkor miért lépsz ki a rendszerből, ha nem hat meg?
Foglald el magad inkább és legyél hasznos. Mielőtt kivágnak és marad az idióta hapsid, slussz.
Szerintem te élvezed ezt a drámát és tökjó kifogás, áhhh már dolgozni sem tudok tőle, jaj nem is érdekel, de azért csinálom a feszkót.
Saját magadból csinálsz hülyét - ne aggódj, a hapsi nem rajtad rágódik naphosszat - és ki fognak rúgni.
"Nem tudok a barátom miatt dolgozni"
Magad miatt nem tudsz dolgozni. Vagy nem is akarsz.
Hahaha
Mert mindenki toppon van szakitásnál meg miegyebek.
Na hagyjuk ezt
Hidd el szakítottunk már innen páran. Többször is. Voltak viharos kapcsolataim.
Leveleztem badoon az akkori kapcsolatommal álprofilról, hogy lebuktassam, mert figyelmeztettek hogy társkeresőzik mellőlem. A szívem kiugrott, mikor udvarolt a profilomon szereplő nemlétező nőnek.
Majd 5 perc múlva be kellett menni a vezérigazgatóhoz az éves tervet egyeztetni.
Felnőtt emberek vagyunk. Van fontossági sorrend.
Te amúgy se szakítasz, már rég szakítottál volna. Élvezed ezt a drámát komolyan.
Anni mikor gimis voltam. Es életem elso szerelme csalt meg akivel 4 évet voltunk egyutt. Reggel mentem iskolába. Pont az iskola igazgatoja jött szembe.
És megjegyezte hogy ilyet se látott még hogy hozzá a diákok úgy jönnek suliba mint akik temetésre mennek.
Pedig nem is bőgtem az uton, hanem csak baktattam, mint minden nap mint egy birka a suliba.
Bent az osztálytársak nem értették azt tini fejjel hogy mi az hogy megcsalás. Hogyha más kell, akkor miert nem szakított?
Úgy tiniként a tinik közt valahogy teljesen mas volt szakitás napján az iskola is.
Mint felnőtten ahol nem tárgyaljátok ki a magánéleteteket, megjátszani a pokerarcot es azt hogy mentálisan vág az eszed mint a borotva és élsz halsz azért hogy leadd a kimutatást.
Csak ülök a gép előtt hallom a csendet hogy nem ír nem hív(korábban napi 50 szer is hívogatott, már rezgore vettem hogy ne idegesítsen)es hirtelen beállt egy hatalmas csend egy nagy üresség az életembe.
Mint amikor megáll a föld is es legszívesebben meghalnál.
Persze a főnöknek írtam pár sort, de csak mert írt nekem. Arra még volt bennem vmi szikra.
Ez ilyen, teljesen megértem, az ember megborul.
De pont azért, mert felnőtt ember vagy, nem engedheted ezt meg magadnak.
Kínlódj, bőgj este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!