Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok a barátom miatt dolgozni(szellemi munka).mert hullamvasút. Hogyan tegyem külön a kettőt?
Feladataim pl utaljak, küldjek költségkimutatasokat, ellenőrizzem a könyvelést, hatarozzam meg előre mennyi lesz az áfa, ellenőrizzem a bérszamfejtest, számlázzak, vagy arra adjak.utasítasokat kinek mikor miért mennyit kell számlázni szerz szerint, kövessem az inflációt, bérváltozasokat etc
Leginkább hataridőre dolgozom, rugalmasban, nem áll felettem a főnök.
De szóval a nyugis kis életemben lett egy szerelem, barátom van.
Először ugye a köd volt, azért nem tudtam koncentrálni, meg lógtam hogy találkozzunk, újabban összeveszések miatti letargiám van, rettegések a szakítástol meg ilyenek.
A magánéleti hullámvasutam hogy érzelmileg meg vagyok "bolondulva", abszolut akadályoz a munkámban. Pl keptelen vagyok esetekben bőgve dolgozni!
Mi a sz.rt csináljak hogy tudjak a munkára koncentrálni, ha amugy a tatár se hajt, nem rugdos a főnök se, de le kéne adnom az anyagokat, jelentéseket kimutatásokat, javíttatnom kell ha vmi hibás stb stb. ?
Irt annyit a barátom (akivel szakitas alatt vagyunk),hogy ne kössem őt egy számhoz hiába megy ez most az iroda felett. (Ergo neki egy számrol se jutok eszébe gondolom)
Valaszoltam hogy próbálok arra gondolni mennyi fájdalmat okozott nekem es ugy konnyebb lesz talán. Es szivből gyűlölöm hogy ezt tette velem.
És kértem tiltson le ha én már ilyen gyenge sz.r vagyok.
Ez most őt sérti hogy csak a rossz dolgokra akarok emlékezni.
Es ez megy mikozben dolgoznom kéne ugy hogy nem is beszéltunk már semmit. Csak megszolalt a zene.
Probálom kikaocsolni munkában a magánéletet.
De ez kegyetlen.
A nagy csend is az.
"összeveszések miatti letargiám van, rettegések a szakítástol meg ilyenek."
Akadályoz a munkádban, mivel a mindennapi jó közérzetedet elveszi.
Majd lesz más, aki feldob.
És most jön az a rész hogy MEGINT lógok a munkábol. Lezárom a gépet.
Ez nekem nem megy.
Mi az, hogy szakítás alatt vagytok? Normális embereknél ez nem egy elhúzódó folyamat, hogy még jobban kicsináljátok egymást.
Félreteszed a hisztid délutánra, ha hazaérsz megmondod, hogy befejezted, ha kell tilsd le te. A leírásodból úgy tűnik ezt te csinálod magaddal, akkor neked is kell befejezni.
"Pl keptelen vagyok esetekben bőgve dolgozni!"
Minek vagy vele, ha rendszeresen bőgsz miatta?
A szerelem nem olyan, hogy egyik nap van, a másiknap meg nincs.
Vagy hogy kitalálom hogy nem vagyok szerelmes es akkor nem vagyok az
Neki könnyű mert ő nem az.
Dobd ki a vérbe. Hisztis óvodás szintjén áll a "párod", menjen aztán boldogítson mást! Egy hasonlattal élve: Egy ilyen szakítás olyan, mint egy tályog kiszúrása. Eleinte fájdalmas, de ahogy távozik aminek ki kell jönnie, egyre kevésbé fog fájni.
(Ha az vagy, akinek gondollak: Mi újság január óta? Ha nem te vagy, akkor vedd tárgytalannak! ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!