Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok a barátom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok a barátom miatt dolgozni(szellemi munka).mert hullamvasút. Hogyan tegyem külön a kettőt?

Figyelt kérdés

Feladataim pl utaljak, küldjek költségkimutatasokat, ellenőrizzem a könyvelést, hatarozzam meg előre mennyi lesz az áfa, ellenőrizzem a bérszamfejtest, számlázzak, vagy arra adjak.utasítasokat kinek mikor miért mennyit kell számlázni szerz szerint, kövessem az inflációt, bérváltozasokat etc

Leginkább hataridőre dolgozom, rugalmasban, nem áll felettem a főnök.

De szóval a nyugis kis életemben lett egy szerelem, barátom van.

Először ugye a köd volt, azért nem tudtam koncentrálni, meg lógtam hogy találkozzunk, újabban összeveszések miatti letargiám van, rettegések a szakítástol meg ilyenek.

A magánéleti hullámvasutam hogy érzelmileg meg vagyok "bolondulva", abszolut akadályoz a munkámban. Pl keptelen vagyok esetekben bőgve dolgozni!

Mi a sz.rt csináljak hogy tudjak a munkára koncentrálni, ha amugy a tatár se hajt, nem rugdos a főnök se, de le kéne adnom az anyagokat, jelentéseket kimutatásokat, javíttatnom kell ha vmi hibás stb stb. ?

#munka vs szerelem
2022. márc. 21. 11:50
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Szakítás alatt? Ez mitől elhúzódó folyamat mégis? Tudod, hogy ő nem szeret, neki nem fontos, vége. Majd kihevered. Eldöntöd, aztán nyugi van.

A munka azért nem olyan, hogy ha épp se szerelmes nem vagyok, se rossz passzban, akkor megcsinálom. Felelősségteljes melód van, nőj fel hozzá. Legalább lefoglalnak a számok, addig se rajta rágódsz.

Ha lesz más kapcsolatod, nem automatikus, hogy megint elmegy a józan eszed...

2022. márc. 21. 14:42
 22/43 A kérdező kommentje:

Azért szakítás alatt, mert ő nem szakítana. Neki az is simán megfelel ha vagyok, az is, ha nem.

Nekem kell erősnek lenni es kitartani az mellett, hogy vége.

2022. márc. 21. 14:47
 23/43 A kérdező kommentje:
Azaz nem visszakuncsorogni hozzá hanem tartani magam, ugy, hogy kettőnk közül én vagyok a szerelmes csak, és aki szakít is egyben.
2022. márc. 21. 14:49
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Hiába vagy szerelmes, ha tudod, hogy neki egál - azért ez elég motiváció lenne számomra, hogy akkor most van vége.
2022. márc. 21. 14:51
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Neki mindegy, hogy vagy e és ennek ellenére benned egyáltalán felmerül, hogy nehogy vidszakuncsorogd magad TE?! Olvasd vissza magad.
2022. márc. 21. 15:09
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress fel egy pszichológust, megkönnyítené a dolgod!
2022. márc. 21. 17:12
 27/43 A kérdező kommentje:

2.nap

Leveleztem a főnökkel latta hogy jelen vagyok.

Lelépek ma is...

2022. márc. 22. 13:15
 28/43 A kérdező kommentje:
Ki fognak rúgni lassan..
2022. márc. 22. 13:16
 29/43 anonim ***** válasza:
76%
Ma is áll a bál...?
 30/43 A kérdező kommentje:
Ja es ott tartok hogy az se hat meg..
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!