Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél háztartásbeli és gyereknevelő apa, ha a párod elmenne dolgozni és 500 nettót vinne haza?
Azért érdemes megvizsgálni több szempontból a dolgot.
Ha a pénzt nézzük akkor logikus. Viszont nem hiszem, hogy egy gyereknek a kötelék szempontjából jobb egy cumisüveg mint anya. Tehát ilyen szempontból nem biztos, hogy annyira "logikus" az egész.
Nektek kell eldönteni, de nekem mindig fura amikor azon megy a vita, hogy ki "szopjon" a gyerekkel otthon mert gondolom ez a kérdés. Ekkor azonban minek kellett gyerek?
4.
Úgy gondolta a feleségem, hogy amikor hazajön munka után, neki már semmi dolga nincs, csak a gyerekkel játszani, fürdetni. Viszont nekem is meg kellett csinálni a ház körül azokat a "férfi munkákat", amikre a gyerek mellett délelőtt nem, vagy alig volt lehetőség. Mindennel elégedetlen volt, belekötött olyanokba is, amik előtte nem voltak problémák neki.
A netről leszedett receptek alapján főztem, a gyerek megette, nekem is ízlett többnyire. Neki nem volt jó. Csak amit ő főzött. Nagyjából ilyen problémák merültek fel.
7
Szerintem ilyenkor az a legjobb, ha mondod neki, hogy ha nem tetszik akkor oldja meg ő. Ha megcsinálja akkor neked annyival is kevesebb ha meg nem akkor vagy sír még, és nem lesz neki kaja/levágva a fű vagy csöndben marad.
"Úgy gondolta a feleségem, hogy amikor hazajön munka után, neki már semmi dolga nincs, csak a gyerekkel játszani, fürdetni. "
Ugye-ugye, az apukák is így gondolják, amikor hazajönnek a munkából. Sőt, a legtöbb szarik a gyerekre is, csak felteszi a lábát az asztalra, oszt' nyomogatja a telefont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!