Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél háztartásbeli és gyereknevelő apa, ha a párod elmenne dolgozni és 500 nettót vinne haza?
Ha tényleg kevesebbet keresnék igen, lenne két nyugis évem, spanolnék a fiatal anyukákkal a játszón, megfőznék mindent amit elterveztem, lehet lenne időm könyvet olvasni is, ha a gyerek sokat alszik.
De akkor én viszem a háztartást, nincs beledumálás.
Viszont a nők tényleg nem ilyenek, hogy menne a “keze jár, nem a szája”, és erre gyerek nélkül, meg jó fizetéssel sem tudok megoldást.
#10, mégis csak az anyjából mászott ki az a gyerek, és ha már rendszeresen az anya mellé helyezik válás után a kölköt, akkor valószínű az anya mellett van inkább a helye a gyereknek, bár vannak, akik mindenféle genderideolgóiára akarják ráerőltetni a női trehányságukat.
Pont ennyire jellemző, hogy egy nő többet keres, mint a férj.
Nem jellemző.
Gondolom főzni se tanított meg anyád, most meg elvárod, hogy a férjed istápolja a gyereket.
Jó kis anyukák, mondhatom...
Nálunk 2 éves volt a legkisebb, mikor a Covid jött, és borult minden. A férjem kirúgták, és szakácsként nem talált másikat. (Az ilyen 2 órás bejelentéssel, papíron futárként 12 órát gàlyázik egy pizzériában, az nem munka.) Cseréltünk. Ő maradt otthon, én mentem vissza dolgozni.
Nálunk bevált. Egyrészt a gyerek se volt már baba. Ugyanúgy meg tudott oldani mindent, mint anya. Kivétel volt az online tanulás, abban én többet tudtam segíteni a nagyoknak.
Hosszú távon viszont nehéz: pszichésen megterhelte, hogy nem ő a családfenntartó. Nekem se volt egyszerű: én még reggel-este szoptattam, úgy kellett elválasztani a legkisebbet, és a szobatisztaság külön tortúra volt.
10. Meg kéne nézni hogy kinek csináltok gyereket, és nem úgy csinálni mitha közőtök nem lenne az illetőhőz.
Ti választjátok az ilyen embereket.
Igen, szerintem nálunk működne, de csak mert a párom (férfi) nem analfabéta a ház körüli teendőkben. Tud főzni, rendesen takarítani és mindent, ami ahhoz szükséges, hogy nyugodtan hagyhassam ezt rá.
Máskülönben sok nőnek azért nem tetszene ez a felállás, mert vagy munka után egy félig-meddig megcsinált rendre és "jóvanazúgy" állapotra érne haza, vagy mert még ennyi sem történt volna és ez rá maradna még meló után. Így megértem ha ez sokaknál nem működik.
És persze mindig sajnálom azokat, akik nem fogtak ki rendszerető, korrekt férfit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!