Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kicentizi hogy ugyanannyit tesz a kapcsolatba mint en. Miert?
(Előszó A lakást albérletet rezsit en fizetem egyedül, nálam él minden nap, semmit nem ad bele.egyebekben mamahoteles)
Es olyanok mennek ha veszek neki egy csokit, akkor ő is nekem.
Ha nálam eszik, máskor hoz kaját.
Elnézi ha kimegy a villany, rossz a csap, mindent én fizetek egyedul
(Ő keres 400 at, én 200 at)
Ilyennel lehet komolyat elképzelni?férjnek apának való?
Vagy miért lehet ilyen, hogy centizget?
Elvileg pedig szeret. Azt mondja
Más barátomtól egy rakat mindent kaptam. Pont forditva volt szinte minden. Eleve nem az én albérletemben voltunk. Már itt kezdődött.
Nem kellett ehhez karakánnak sem lennem es beszélni sem.
Értem 31.
Akkor valojában pótanyának nézhet.
32, remek, de ha ő tulajdonképp tökéletes, beszélni a problémákról úgyse akarsz, akkor élj boldogan. A kutya is boldogan el van a hátán a kullanccal, amíg el nem fogy a vére. Légy te is boldog.
Viszont, azt megsúgom, hogy nem minden ember egyforma. Az előző srácok máshogy gondolkoztak a pénz fontosságáról és a közös teherviselésről. Velük nem kellett erről beszélni, mert nem volt miről. A mostani pároddal nem egyezik az alap hozzáállásotok, amit egy normális, egészséges önbizalommal és önértékeléssel megáldott nő már kb 2 hónap után szóvá tett volna. Ehelyett, te itt vagy fél évnél és azon kívül, hogy pár hetente elsírod bánatod semmit nem teszel. Így csak magamat tudom ismételni, légy boldog, amíg ki nem szipolyoznak. Utána majd, gondolom tanulsz belőle.
"Akit nem szeret azzal ő NINCS együtt."
SZóval akit nem szeret, azt nem tiszteli meg azzal, hogy kihasználja? Micsoda szerencse nekik :D
Lenne pár kérdésem.
- Otthon belead amúgy a háztartásba? A szülők mennyire kényeztették el?
Lehet úgy érzi, hogy nem kell két helyre fizetnie vagy bele se gondol, hogy mondjuk mennyibe kerül a lakhatás. Van olyan ismerősöm, aki 24 évesen vetődött el először rendesen bevásárolni és rendesen sokkot kapott.
- Kárpótol valahogy? Gondolom takarítasz, mosol rá, főzöl stb. Meghív cserébe moziba, vesz neked csak úgy ajándékot (hogy te előtte nem adsz semmit), szervez programokat?
- Hány évesek vagytok? Fiatalon ez még alakul, meg első együttélésének, de azért egy bizonyos kor után kifejezetten intő jel, hogy nem gondol bele a te helyzetedbe.
- Beszéltetek erről egyáltalán? Felhoztad neki? Szoktatok közös tervekről, jövőről beszélni? Akar házasságot és gyereket? És a majd persze az általában nemet jelent vagyis inkább azt, hogy persze, de nem veled.
Ha a fentiekre nem túl pozitív a válasz, akkor lehet, hogy szeret téged, de magát és a pénzt sokkal jobban. Normál esetben ez még annak az időszaka, hogy a csillagokat is lehozzuk az égről, szóval mindenképpen aggasztó.
De a lényeg, a kommunikáció. Ha megsértődik vagy ilyesmi, nos, ilyen pasik akarsz a nyakadba venni egy életre?
Kedves kérdező!
Sajnos a férfiak alapvetően úgy működnek, hogy van náluk egy hasznos kategória. Lehet, hogy olyannal nem lenne együtt, akit nem szeret, de olyannal igen, akiből hasznot tud huzni.
Nem feltétlen azért csinálja, mert szándékosan ki akar használni, hanem mert könnyebbé teszed az életet ami már megéri neki, hogy benne legyen egy kapcsolatban.
Gondolj bele, ha gyereket vállalatok, majd a kicsi költségeit is egyedül te fizeted úgy, hogy bevételed sem lesz? Ne tedd ezt magaddal. Biztos vagyok benne, hogy joszandekbol nem kérsz tőle semmi segítséget, de muszáj, higy az életedben a te erdekeidet nézd mert mint látod, sajnos más nem fogja. Állj a sarkadra, mondd meg neki, hogy legyen kedves és felezze veled a költségeket pláne, hogy többet is keres, mint te, szóval nem problémázhat azon, hogy nem marad pénze.
Ha ezt megtagadja, akkor mindenképpen hagyd el.
"ugyanannyit tesz a kapcsolatba mint en"
Tényleg?
Vagy kevesebbet.
Férj, apa? Nézz körül, ha sürgős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!