Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom kicentizi hogy ugyanan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kicentizi hogy ugyanannyit tesz a kapcsolatba mint en. Miert?

Figyelt kérdés

(Előszó A lakást albérletet rezsit en fizetem egyedül, nálam él minden nap, semmit nem ad bele.egyebekben mamahoteles)

Es olyanok mennek ha veszek neki egy csokit, akkor ő is nekem.

Ha nálam eszik, máskor hoz kaját.

Elnézi ha kimegy a villany, rossz a csap, mindent én fizetek egyedul

(Ő keres 400 at, én 200 at)

Ilyennel lehet komolyat elképzelni?férjnek apának való?

Vagy miért lehet ilyen, hogy centizget?

Elvileg pedig szeret. Azt mondja

#kapcsolat #centizés
2022. márc. 19. 09:09
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miert vannak ilyen hülye nők mint te, de beáraztad magad rendesen. Más nőt a tenyerükön hordoznak, te meg sose fogsz kapni semmit. A penzt amit melletted gyűjtöget, a következő baratnő, jövendőbeli feleség fogja kapni. Remélem örülsz hogy egy másik nő fogja élvezni lemondásaid gyümölcsét. Amúgy meg pofázni mindenki tud "igy szeretlek, ugy szeretlek, jaj megfaztal fozok teat, mondd mi a baj kicsim meghallgatlak". Ezek filleres dolgok es erofeszitesek, de ha mar komolyabb aldozatot kell hozni, kiderul, hogy megse akkora a szerelem.
2022. márc. 19. 10:06
 22/48 A kérdező kommentje:

Ai ilyen az mással is ilyen.

Nincs ilyen hogy majd a másiknak.

2022. márc. 19. 10:07
 23/48 anonim ***** válasza:
85%

23

Tévedés!

2022. márc. 19. 10:10
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezded sorolni, hogy miben tesz tul az exeken? :D Ez mindent elmond rolad, szoval ne rinyalj.
2022. márc. 19. 10:10
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Tudod hány ilyet olvasni gyakorin, h a nő arrol panaszkodik, hogy az exe az új nőnek mindent megad, és őt miert nem vitte wellneselni stb?

2022. márc. 19. 10:11
 26/48 A kérdező kommentje:

24 vedd ugy, en vagyok a másik.

Akit szeret, akit ő valasztott, akivel együtt él.

Ő CSAK azzal van együtt eleve, akit szeret. Nem massal mint mások hogy a SAJÁT párjukat mégcsak nem is szeretik!

2022. márc. 19. 10:13
 27/48 A kérdező kommentje:
Akit nem szeret azzal ő NINCS együtt.
2022. márc. 19. 10:14
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

27, Itt nem a szeretet volt a kérdés, hanem, hogy egy karakán, önmagáért kiállni képes nőnek sokkal többet adna anyagilag, te meg hagyod magad kihasználni.

Bár, szerintem aki élősködik azért annyira nem szereti a másikat, mint önmagát és az anyagiakat.

2022. márc. 19. 10:17
 29/48 anonim ***** válasza:
94%
Mucikám, nem szeret! Jobb ha elfogadod, es kilépsz
2022. márc. 19. 10:20
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Megszokta, hogy mamuci eltartja, most keres egy pótmanát.

Az ilyen csak élősködésre alkalmas.

Apróságokat viszonozza, hogy ne lehessen fejéhez vágni, hogy ő semmit nem ad.

Azért érdemesebb lenne leülni vele alaposanátbeszélni, mégis hogy képzeli hosszu távon a dolgokat, miért nem száll be a komolyabb költségekbe? Mert ez így nem oké. Aztán ha továbbra sem ad bele, akkor lehet érdemesebb visszakükdeni anyukához.

És még kérdezgetik itt a férfiak, hogy mi a baj a mamahotelesekkel? Miért nem kelendök? Na vajon....

2022. márc. 19. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!