Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kicentizi hogy ugyanannyit tesz a kapcsolatba mint en. Miert?
(Előszó A lakást albérletet rezsit en fizetem egyedül, nálam él minden nap, semmit nem ad bele.egyebekben mamahoteles)
Es olyanok mennek ha veszek neki egy csokit, akkor ő is nekem.
Ha nálam eszik, máskor hoz kaját.
Elnézi ha kimegy a villany, rossz a csap, mindent én fizetek egyedul
(Ő keres 400 at, én 200 at)
Ilyennel lehet komolyat elképzelni?férjnek apának való?
Vagy miért lehet ilyen, hogy centizget?
Elvileg pedig szeret. Azt mondja
De miért ilyen?
Nem a rezsi stb zavar
Hanem, hogy CENTIZ!
létezik olyan, ahol egy férfi szerelmes, a párja a mindene stb srb ÉS centiz ugyanakkor??
Szerelem+centizés=???
Szerelem+centizés=komoly kapcsolat, amibol aztán házasság gyerek lesz meg mindhalálig egyutt??
Vagy?
15
Ja gondolom hejjjjjespaseee, és ugye az mindent felül ir! Nem baj, ha egy paraszt! Életben le nem allnék ilyen pasival! Eddig az anyja szolgálta ki, most te fogod. Gyerek: Ha lesz, magadbak szulod, te fogsz mindent megoldani, és természetesen a 25 ezer forintos gyesből majd áljad mindennek a felét!
Hajrá! De legalabb jol néz ki! Az a fontos
32N
Egyébként, mikor ilyet olvasok, kezdem megérteni az incelek siralmait....(nem, továbbra sem ertek egyet a nők szabad párválasztashoz való jogainak megcsorbitasával, de tény, hogy az ilyen balf*sz pasiknak van nőjük, sok rendesnek meg nincs) Csak igy tovább kerdező! Itt egyedül te vagy a kretén meg a hülye, hogy tűröd! Ö csak él a lehetőséggel
32N
És arra még nem gondoltál az elmúlt 6 hónapban, hogy leülj vele megbeszélni?
Nem is a centizés az amiért tuti alaklamatlan ez a kapcsolat bármilyen fejlődésre, hanem, hogy többedszer jössz ide panaszkodni, ahelyett, hogy leülnétek és átbeszélnétek a dolgot. Na ez az igazán alap probléma.
Mi, ha ilyesmi felvetődik, ahol én máshogy gondolom, mint ő, vagy akár csak még van rá az esély, hogy probléma adódhat, akkor átbeszéljük, még a döntés előtt (pl összeköltözés) hogy ki, hogy gondolja, majd utána is újra és újra elővesszük a témát, ha valami nem egyértelmű. Ti meg éltek egymás mellett, bele a világba. Na erre tuti nem építenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!