Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom kicentizi hogy ugyanan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kicentizi hogy ugyanannyit tesz a kapcsolatba mint en. Miert?

Figyelt kérdés

(Előszó A lakást albérletet rezsit en fizetem egyedül, nálam él minden nap, semmit nem ad bele.egyebekben mamahoteles)

Es olyanok mennek ha veszek neki egy csokit, akkor ő is nekem.

Ha nálam eszik, máskor hoz kaját.

Elnézi ha kimegy a villany, rossz a csap, mindent én fizetek egyedul

(Ő keres 400 at, én 200 at)

Ilyennel lehet komolyat elképzelni?férjnek apának való?

Vagy miért lehet ilyen, hogy centizget?

Elvileg pedig szeret. Azt mondja

#kapcsolat #centizés
2022. márc. 19. 09:09
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

De miért ilyen?

Nem a rezsi stb zavar

Hanem, hogy CENTIZ!

létezik olyan, ahol egy férfi szerelmes, a párja a mindene stb srb ÉS centiz ugyanakkor??

Szerelem+centizés=???

2022. márc. 19. 09:34
 12/48 A kérdező kommentje:

Szerelem+centizés=komoly kapcsolat, amibol aztán házasság gyerek lesz meg mindhalálig egyutt??

Vagy?

2022. márc. 19. 09:36
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de miert vagy egyaltalan vele? Melyik tulajdonsagai fogtak meg?
2022. márc. 19. 09:40
 14/48 A kérdező kommentje:
A jó dolgokban minden eddigi barátomon túltesz. Nem kezdem sorolni.
2022. márc. 19. 09:42
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
És nem gondoltad, hogy felismerjük a defektes stílusodat?
2022. márc. 19. 09:45
 16/48 anonim ***** válasza:
58%

15

Ja gondolom hejjjjjespaseee, és ugye az mindent felül ir! Nem baj, ha egy paraszt! Életben le nem allnék ilyen pasival! Eddig az anyja szolgálta ki, most te fogod. Gyerek: Ha lesz, magadbak szulod, te fogsz mindent megoldani, és természetesen a 25 ezer forintos gyesből majd áljad mindennek a felét!

Hajrá! De legalabb jol néz ki! Az a fontos

32N

2022. márc. 19. 09:47
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Miért tervezel vele családot? Beszéltetek már erről?
2022. márc. 19. 09:49
 18/48 anonim ***** válasza:
87%

Egyébként, mikor ilyet olvasok, kezdem megérteni az incelek siralmait....(nem, továbbra sem ertek egyet a nők szabad párválasztashoz való jogainak megcsorbitasával, de tény, hogy az ilyen balf*sz pasiknak van nőjük, sok rendesnek meg nincs) Csak igy tovább kerdező! Itt egyedül te vagy a kretén meg a hülye, hogy tűröd! Ö csak él a lehetőséggel

32N

2022. márc. 19. 09:50
 19/48 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is kéne egy ilyen balek Nő
2022. márc. 19. 09:50
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

És arra még nem gondoltál az elmúlt 6 hónapban, hogy leülj vele megbeszélni?

Nem is a centizés az amiért tuti alaklamatlan ez a kapcsolat bármilyen fejlődésre, hanem, hogy többedszer jössz ide panaszkodni, ahelyett, hogy leülnétek és átbeszélnétek a dolgot. Na ez az igazán alap probléma.

Mi, ha ilyesmi felvetődik, ahol én máshogy gondolom, mint ő, vagy akár csak még van rá az esély, hogy probléma adódhat, akkor átbeszéljük, még a döntés előtt (pl összeköltözés) hogy ki, hogy gondolja, majd utána is újra és újra elővesszük a témát, ha valami nem egyértelmű. Ti meg éltek egymás mellett, bele a világba. Na erre tuti nem építenék.

2022. márc. 19. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!