Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kicentizi hogy ugyanannyit tesz a kapcsolatba mint en. Miert?
(Előszó A lakást albérletet rezsit en fizetem egyedül, nálam él minden nap, semmit nem ad bele.egyebekben mamahoteles)
Es olyanok mennek ha veszek neki egy csokit, akkor ő is nekem.
Ha nálam eszik, máskor hoz kaját.
Elnézi ha kimegy a villany, rossz a csap, mindent én fizetek egyedul
(Ő keres 400 at, én 200 at)
Ilyennel lehet komolyat elképzelni?férjnek apának való?
Vagy miért lehet ilyen, hogy centizget?
Elvileg pedig szeret. Azt mondja
Mióta vagytok együtt?
Most akkor nálad lakik vagy csak feljár hozzád? Nagyon nem mindegy. Egyszer azt írod, hogy mamahoteles, illetve ha nálad eszik akkor van hogy hoz kaját, máskor meg azt hogy nem érted miért nem segít be az albiba.
Komolyan nem unod még, hogy állandóan jössz panaszkodni a pasidról?
Ha nem tetszik, hagyd ott.
Ha tetszik, akkor meg vagy beszélj vele, vagy szívj tovább.
Az, hogy szeret, nem azt jelenti, hogy szívesen költ rád. Vagy elfogadod ilyennek, vagy egyenesen megmondod, hogy van ám rezsi is, és az sincs ingyen, ha nálad megy wc-re. Vagy költözzön oda rendesen, vagy a fele időben legyetek nála, és ott te is mész zuhanyozni, stb.
Ha meg azt látod, hogy csak spórolni akar, mert nálad kvázi ingyen lakik, akkor tedd ki a pi..ba.
Nálam lakik. Csak akkor megy haza ha nagy ritkán külön alszunk egy vita miatt. Ilyen eddig 3 szor volt
Fél éve együtt
"Ha meg azt látod, hogy csak spórolni akar, mert nálad kvázi ingyen lakik, akkor tedd ki a pi..ba."
Komolyan nem tudom, miért centiz.
Meg hogy ilyennel egyáltalán gondolkodjak e komolyban.
És fél év alatt nem tudtad megmondani, hogy 200-ból fizeted a rezsit, az albérletet, és a kaját neki is? Amúgy gratula, hogy ennyiből két felnőttet el tudsz tartani. Varázsló vagy!
A másik lehetőség, hogy a fele se igaz annak, amit írsz.
Fél év után csináljatok egy költségvetést, hogy kinek mennyi a kiadása a közös dolgokra.
Felnőttek vagytok, hogy a pitlibe nem tudjátok az anyagiakat megbeszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!