Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, ha egy házas személy mással beszélget?
Figyelt kérdés
Jellemzően neten. Egy fix emberrel, semmi megcsalas, csak beszélgetés, neha flört2022. márc. 16. 20:58
1/9 anonim válasza:
Mondjuk kerdes miről beszélgetnek? Én is beszélgetek de semmi flört!!!
2/9 anonim válasza:
Attól függ milyen beszélgetés. Érzelmi megcsalás is létezik, ez simán lehet akár az is.
3/9 anonim válasza:
Hogy egy házas emberekkel beszélget.
4/9 anonim válasza:
Még a börtönből is néha felhívhatsz akit akarsz, egy házas miért ne beszélgethetne egy ismerősével.
5/9 anonim válasza:
Először beszélgetés aztán flört utána lelkizés aztán előkerül a szex is. Ez így szokott lenni.
6/9 anonim válasza:
Velem rengeteg házas ember beszélgetett már, nő is férfi is, igazából nem látom mi a gond ebben, pedig témáztunk nagyjából bármiről, találkoztunk is néhánnyal akár együtt jöttek, akár külön, nekem ez a barátság/kozás fogalmát meriti ki maximum.
7/9 anonim válasza:
Pont lesz*rom. Nem vagyok házas és nem beszélgetek házasokkal, tehát nekem a téma teljesen idegen.
8/9 anonim válasza:
Hát azért szóba állni csak lehessen!
A 4-es válasza nagyon tetszett. Még börtönből is szabad ilyet, és egy házasság talán nem szigorúbb dolog egy börtönnél. :-)))) Legalábbis jó esetben. :-)))))))))))))))
9/9 BohócKolbász válasza:
Ha lelkiztek egymásnak az k.rva gáz. Mert előbb utóbb egymás alá fekszetek. Ha panaszkodsz a sz.r házasságodról, vagy a párodról az is gáz.
Minek kell ellenkezőleg neműek társaságát keresni házasként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!