Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4éve vagyok együtt a barátommal. Nagyon szeretem/szerettem. Nem tudom eldönteni, most jött egy másik személy is, aki udvarolgat, beszélgetünk. Nem tudom, mit érzek a barátom iránt! Szerintetek a másik fiú iránti"vágyam"csak hirtelenfelindulás?
Nha velem ezt megcsinálta egy csaj. És erröl nagyon negativ élményeim vannak. Miért is engedted be a harmadikat?? Miért a harmadikkal besélgetsz a pasid helyett???
Az a pasi valoszinüleg a bugyid vonzza és annyira nem tisztel h van pasid. és te bedölsz neki. A pasid aki az egész tinikorát neked adta eldobnád egy ilyenért. Már bocsi de ez nekem a tapasztalataim miatt undorito. Nehogy azt hidd h jobb lenne. exem is elhagyott ugyaneddig voltunk együtt ugyaigy és most kinszenvedés az élete:D
És miért??? mert egy másik mindent igért neki. Igérni könnyü teljesiteni már senki nem akarja.
nem tettem eddig semilyen lépést a harmadik felé, csak beszélgetünk meg bókolgat! az a baj nálunk, hogy nekem hiányzik,hogy szeressenek! mivel a barátom nem mindig( sőt a 4 év alatt, talán csak az elején) mutatta ki az érzéseit.
hiába mondom neki, 2 napig szeretget utána meg semmi.. sőt rátesz egy lapáttal, hogy most 200kmre van tőlem.. :( NEM AKAROM megcsalni!! de lehet, csak tényleg mélyponton vagyunk! nem akarok felelőtlen döntést hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!