Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáljuk egy 3. személlyel? Párommal nagyon szeretjuk egymást (2gyerekünk is van már) 4 éve vagyunk együtt. Nem csaltuk meg egymást soha. De felmerült köztünk mi lenne ha egy 3. személy velünk lenne. Nem rontaná el kapcsolatunkat?
De igen.Nem értem,ha szeretitek egymást,hogy tudnátok beengedni egy 3.at is,ja és nő lenne vagy férfi?
De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez.
Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nőt nyalogat,kényeztet? Éső ezt nyugodtan megteszi,akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva,Te simán egy másik férfival,miközben a párod is ott van,nem értelek,ha szeretitek egymást,hogy juthat ilyen eszetekbe?
Bocs,lehet én vagyok régimódi,de nekem ez nem fétr bele,kikaparnám a párom szemét,de szerencsére ő is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg,mert tönkretehet mindent!!!!!!!
nem rontaná el csupán a jelenlegi problémát tovább mélyítené.
valami mégis hiányozhat a kapcsolatotokból. kétszerelmes nem tud elviselni egy harmadikat. a harmadik csak akkor kellehet, ha a kapcsolat elsivárosodott. ha a szerelem elszállt. az hogy nem veszekedtek és a gyerekekekt szépen nevelitek még nem jelenti azt, hogy szeretitek egymást
csak önkábítás, hazugság önmagatoknak, ha úgy gondoljátok most nagyon trendik lennétek
az erre fecsérelt időt és energiát inkább a párkapcsolatotok rendbehozatalára használjátok. nem gond, ha most ezen kemény szavak hallatán leszavazol, pár év múlva ez a válság erőteljesebben fog felszínre törni, ha most nem léptek!
ahhoz,hogy ne rontsa el,egyformán kell akarnotok mindkettőtöknek.nem gáz,hogy 3-ik partner is van,HA!tényleg mindegyik fél szívesen teszi.
a magam részéről én sem mennék bele soha ilyenbe,mert ez már kímeríti a tisztelet fogalmát a másik fél iránt.de nem ítélem el aki ilyenbe belemegy.
Én is az előzőkhöz csatlakoznék. Ugyanazokt a kérdéseket tudnám feltenni, mint az első válaszoló...
És megtódanám azzal, hogy miért érzitek azt hogy ez kell nektek? Komoly, felnőtt emberek (anya és apa) vagytok, miért kell átlépni a (normál) ész határait?
Amúgy én sem itélkezek vagy hasonló, de érdekelne...
A "szexben semmi nem tilos és semmi nem kötelező" tehát azt tesztek amit jónak láttok...
válaszolók a kérdés nem az volt hogy bele menjen -e, vagy hogy ti belemennétek-e egy hármasba, hanem az hogy ez milyen hatással lenne a párkapcsolatára.
a válaszom ezért volt az hogy belemehet, de tudnia kell, hogy már semmi sem a régi kettőjük között, tehát a meglévő problémát csak mélyíteni fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!