Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáljuk egy 3. személlyel? Párommal nagyon szeretjuk egymást (2gyerekünk is van már) 4 éve vagyunk együtt. Nem csaltuk meg egymást soha. De felmerült köztünk mi lenne ha egy 3. személy velünk lenne. Nem rontaná el kapcsolatunkat?
ha mind2en szeretnétek,akkor semmi problémát nem okoz!sőt!ha tényleg élvezitek,meglátod utána ismét tüzesebb lesz a szexuális életetek amiben már csak 2en lesztek!
és ha mégsem jó,még mindig meglehet állni közben,hogy mégsem szeretnétek.
ha már felmerült közöttetek hogy "akár"akkor már ott van vágy erre a felállásra.
és azt írod hogy nagyon szeretitek egymást,akkor miért menne tönkre a kapcsolatotok olyan dolog miatt amit mindketten szeretnétek?
ne számíts sok olyan válaszra ami majd ösztönöz hogy megtedd.
tudod ami nem a séma szerint történik itt nálunk,az már csak "rossz"lehet a nagytöbbség szerint.
vágjatok bele,és hidd el....
15:56 os vagyok. A 16:28-as válaszához fűzném hozzá. Nem azért kap ellenző válaszokat mert ez nem megszokott és akkor nem is lehet jó. Hanem szerintem azért mert teljesen más eset lenne ha független lenne. Függetlenül megteheti sőt lehet én is megtenném, de amikor az embernek családja van, szerető megértő párja akit viszontszeret és hasonlók.Egy ilyen 3 -as eléggé elbaltázhatja a dolgokat, ha rosszul sül el.És akkor huss a szép jó kapcsolatnak. Azért manapság a jól működö kapcsolatokat meg kell becsülni szerintem.
Bár ha szeret kockáztatni.n is tudom a kíváncsiság nagy úr, de hamar elromolhatnak a dolgokés nehéz őket helyrehozni.
Ha jól emlékszem láttam egy filmben valami hasonlót, csak ott a fickó megígérte hogy hát nem fogja a második nőt azaz nem a feleséget meg... . Persze nem így lett m,íg a feleség kiment innivalóért hát ők jól belekezdtek... Na mindegy
A lényeg hogy neked kell eldöntened, a te életed.
Elméletben semmi kivetnivalót nem látok benne és azt gondolom simán működhet a dolog. Főleg ha te is élvezed egy nő közelségét. Gyakorlatban viszont korainak tartom. 4 év alatt még a káma-szutrát sem lehet végigjátszani. :) Minek oda még egy harmadik? Nem tetszik nekem, hogy ilyen rövid házasság alatt már felbukkant, hogy egy idegennel tegyétek izgalmasabbá a kapcsolatot. Ennyi idő alatt még egymásra sem lehet ráunni. Ha igen... azon nem segít a harmadik. Azon valóban csak ront.
Ám, ha ez csak beszédtéma, csak szóbeli játszadozás a gondolattal, akkor semmi gond. Akkor nem kevés a 4 év. :))
Én màr ha a baràtnöm nàlunk van,és a pàrom kicsit többet nevetgél vele,màr féltékeny vagyok.
Pedig elmerem engedni bàrhovä egyedül(ma pl céges vacsoràn van nélkülem,)de megbizok benne.
Azt is tudom,hogy nem csalna meg a baràtnömmel,nem azért nevet vele,hanem mert a szituàcio adott a nevetésre,de én akkor is féltem.
Félte,mert szeretem.
Én soha nem engednék senkit az àgyunkba,magunk közé.
Utàna azon törném az agyam,vajon én,vagy a màsik teljesitett jobban az àgyban'
Vajon miattam,vagy a màsik miatt lett orgazmusa?
Vajon gondol-e rà,szeretné -e ujra kiprobàlni?
Nem,nem soha.
Nem azért mert elitölendö,hanem azért mert ezzel magadnak fogsz még több csalodàst okozni.
Hidd el,utàna nem fogsz màr nyugodtan aludni.
Néha én is fantäziàlok,hogy mi lenne,ha egy nö engem kényeztetne,vagy én a nöt,de hogy 3-an a férjemmel?
Soha,soha soa.
Ö az enyém,én ismerem a testét,és én akarom neki megadni azt amire vàgyik.
Ha arra vàgyik hogy egy harrmadi^k is,akkor én màr ott nem vagyok teljesen kielégitö szàmàra.
Nem tudom,jol gondold meg.
Pàr oràs testi öröm miatt egy egész életre csalodni fogsz£
Én sem mennék bele, bár már köztünk is volt szó ilyenről. Régebben A párom nagyon akarta és én is szívesen kipróbálnám egy lánnyal, de mégsem mentünk bele. Én eléggé féltékeny típus vagyok és nem tudnám elviselni ha egy ásik nőhöz hozzáér a férjem. Aztán volt arról szó, hogy csak én lennék a lánnyal ő pedig csak nézné és hozzá sem érne, de erre mi a garancia. Amikor együtt van 3tök felizgult ember akkor már minden lehet. Ő ezt akkor nem nagyon értette meg, de amikor egyszer felcsattantam, hogy jó, de akkor utána én dugok előtte egy másik pasival, na az már nem tetszett neki:-) Később ő is belátta, hogy igazam van annyira, hogy valamelyik nap sokat olvastam a nyitott házasságról és mondtam neki, ha nem jó velem a szex, vagy ha úgy érzi mással is ki akarja próbálni akkor tegye meg (talán én sem gondoltam ezt komolyan de ismerem az előéletét, talán ezért volt ez), és képzeld olyan fejmosást kaptam tőle, hogy én hogy képzelem azt, hogy ő valaha hozzá fog érni egy másik nőhöz, és különben is nem azért vett el (4hónapja vagyunk házasok) hogy más nővel szeeljen, és különben is már házasok vagyunk és teljesen más a kapcsolatunk mint régen és ebbe már nem fér bele semmi ilyen:-)
Szóval én azt gondolom, ha két ember tényleg szereti egymást, akkor nem tudnak elviselni egy harmadik embert az ágyban. Ha férfi vay, gondolj bele abba, hogy Te mit szólnál ha előtted a feleségedet más pasi dugná. De ha nektek ez mégis belefér, akkor sz sztem már nem szerelem, csupán szeretet és megszokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!