Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáljuk egy 3. személlyel? Párommal nagyon szeretjuk egymást (2gyerekünk is van már) 4 éve vagyunk együtt. Nem csaltuk meg egymást soha. De felmerült köztünk mi lenne ha egy 3. személy velünk lenne. Nem rontaná el kapcsolatunkat?
Engem is izgat a godolat,nagyon is!De valahogy csak az a része,amikor engem kényeztetnek, ketten is!
Aztán elképzelem, ahogy a pasim csorgatja a nyálát az idegen nő látványára és feláll a cerkája, már a gondolattól is roszzul leszek. És nem esne jobban az sem, ha Ő ezt fordítva végig tudná nézni! Ott akkor már valami nem ok!
Ez egy olyan próbálkozás,ami nem biztos,hogy megéri,nagyon fájdalmas vége lehet.Nem tudhatod most,mit éreztek majd közben,vagy utána,hatalmas sebeket lehet egy ilyen kiváncsiskodással szerezni, szerintem.
Én, szingliként jelenleg 2 olyan emberrel tenném csak meg,akikhez nem kötnek érzelmek.Akkor lehet felszabadultan kiélni minden vágyadat és ha nem tetszik a psrtnerek egyikének,ha többet nem látod,sem gond,nem ő életed párja.Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!