Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus személy el tudja játszani, hogy megbeszéljük a dolgokat?
Tudom, most elcsépelt kifejezés, nem arra gondolok, mikor vki csak bunkó. Hanem játszik, keményen, kritikus, de ő nem bírja a kritikát, stb, nem részletezném.
Szóval ilyen emberrel csalóka, ha úgy érzem meg tudjuk beszélni a dolgokat? Ha van belátása, az csak kamu?
Elég jók a megérzéseim, és őszintének éreztem a beszélgetést.
Ennek ellenére, lehet hogy kamu az egész?
Igen, de itt nem ez van.
Láttam már változást is tőle, illetve most is őszintén beszélt arról, hogy mi motiválta tettét (a csakazértis megmutatom), illetve mikor felhívtam a figyelmét a gyerekes viselkedésére, én már tovább léptem a következő témára, ő tért vissza erre, hogy tényleg, úgy érezte magát, mint egy hisztis gyerek.
Ilyet tud? Vagy csak előadja?
Az a tapasztalatom, hogy ameddig a nárcisztikus ember érdeke úgy kívánja meg tudja játszani magát. Nagyon megnyerő és kedves tud lenni egy ideig. De ez csak a látszat. A nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő embereknek orvosi kezelés szükséges. Önmaguktól vagy a párjuk miatt nem fognak megváltozni.
Az legborzasztóbb az egészben, hogy a ilyen kapcsolatokból a legnehezebb kilépni, még mielőtt a saját személyiségünk szenvedné meg.
Ezt én is tudom. Bár ő olyan nagyon megnyerő sem volt.
És most nem kedvességről van szó, belátásról.
Milyen orvosi kezelésre gondolsz, ez nem rák, de még nem is depresszió erre sajnos nincs gyógyszer, meg orvosi kezelés, nem is kifejezetten betegség hanem egy torz személyiség fejlődés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!