Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémák adódtak a kapcsolatban + sajnos elcsattant az első (és remélhetőleg utolsó) pofon. Van visszaút?
Röviden a szitu: Amióta problémáim vannak, a barátnőm tiszteletlen velem, nagyon úgy néz ki, hogy az a fajta, akinél gyengül a szerelem, amint nem tökéletes minden és sebezhetőnek látja a férfit.
Komoly munkahelyi gondokkal küzködök legalább fél éve, szanaszét vagyok stresszelve. Ehhez jött az utóbbi pár hétben az, hogy egy megüresedett pozícióra a HR nyomására egy nőt kellett felvennünk. Sem a szakterületünk, sem maga a kis csapatunk nem olyan, hogy ez ténylegesen működjön, és emiatt már most iszonyúan szenvedünk, mert még megkoronázta az alapból rossz helyzetet. Egyik kifakadásom során ezt elmondtam a barátnőmnek, akinek egy olyan megszólalása volt, hogy "jézusom, ha nem ismernélek, azt hinném kicsi a kukid"
Azóta folyamatosan bunkó velem, kérésem ellenére nekiállt este 7-kor porszívózni, mert ő "akkor ér rá", és mikor magyaráztam, hogy a 80 éves, beteg szomszéd nénire tekintettel kellene lenni, hiába nem tanították meg erre, és nem körülötte forog a világ, akkor szóba hozta édesanyámat, ebben a pillanatban pedig sajnos elcsattant az első pofon. Egyáltalán nem volt nagy és fenyegető, inkább csak egy suhintás.
Azóta nem igazán beszél velem és nem csinál itthon semmit.
Én nagyon bánom az egészet, de ugyanakkor úgy gondolom, hogy a pofon csak egy tünet, nagyobb bajok vannak itt.
Van innen visszaút? Visszaszerezhetem a becsületem? Hogyan?
Az a baj, hogy nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!