Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogyha kilépek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha kilépek egy kapcsolatból, utána rosszabb lesz, noha akkor ez jónak tűnik, de nincs visszaút?

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 07:21
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
73%

Valszeg egyikből a màsikba ugràlsz, lezàratlanul hagyva a belső kétségeidet.

Javaslom, àldozz kis időt magad megismerésére.

2021. nov. 1. 07:25
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Mert kilépsz a megszokott kis életedből. Megváltozik a napirended is ezáltal, amit újra meg kell szokni.
2021. nov. 1. 07:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Szokja meg a halál
2021. nov. 1. 07:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Nekem mindig jobb lett utána.

Ha persze te kapcsolatfüggő vagy, vagy azért voltàl valakivel, hogy kiszolgáljon/eltartson, akkor biztos rosszabb ezek nélkül.

Bárhogyan is, a hiba a te készülékedben van. Önismeret hiànya, tudatosság hiànya.

2021. nov. 1. 07:49
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Nálam is hasonlo.

Kivágtam a párom mert elegem lett hogy állandoan megbízhatatlan.

1.nap Felszabadult voltam és örömteli hogy leesett rolam egy teher.

2.nap letiltott a közösségin cserébe es teljesen lesz.rta hogy kidobtam

3.nap kétségbeesés, visszamentem

Azóta is szórakozik velem továbbra is, és bunkó.

2021. nov. 1. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:
29%

Oka:

A szakítasi fájdalom nagyobb, mint szenvedni a kapcsolatban

5.voltam

2021. nov. 1. 07:54
 7/8 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy nagyobb. Csak annak nagyobb, aki két percet nem bír egyedül lenni, és pár hetet sem képes adni magának, amíg megszokja, hogy egyedül van.

Nem az értem az ilyeneket. Bár a többsèg ilyen, ők meg engem nem értenek, hogy miért jobb ezer évig egyedül inkább, mint pár évig egy szr kapcsolatban.

Gondolom, a biztonsagos szrba visszamenni a boldogság és àllandóság illúzióját adja, ugye?

2021. nov. 1. 07:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. nov. 1. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!