Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom mindig ugy beszél rolam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mindig ugy beszél rolam hogy en amolyan "kedvesaranyossegitokesz"vagyok. Miért aláz ezzel masok elott?

Figyelt kérdés

Akik engem még nem ismernek hanem kollegai vagy haverjai stb

Mikor rolam kerdezik, milyen a párod, bnőd, mindig ezt mondja "kedvesaranyos"

Johogy nem meg nem simogatja a buksim

Olyan ledegradálo.

Miért minősit le mások elott mintha en vmi kedvesaranyos -kis senkike, emesécske, mariskácska lennék???

2022. márc. 12. 22:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
90%
Kamu a kérdés, ne is pazaroljatok időt a válaszadásra ;)
2022. márc. 12. 23:00
 22/62 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ő még egy régivágású ember.

A nagy értetlenkedésnek az oka (nálam mindenképp), hogy ezek pozitív jelzők.

Ha a haverom azt mondaná a csajára, hogy dögös, vagy szexi, vagy szép, akkor az ugrana be, hogy a külseje a szemében a lány fő értéke.

Téged úgy mutat be, mint aki a belső tulajdonságaid is becsüli, ez férfiak között kb. azt jelenti, hogy szeretem. Stimt?

23/62 A kérdező kommentje:
Na hazajott a kommandos..
 24/62 anonim ***** válasza:
88%
Veled van baj, de nagyon
2022. márc. 12. 23:02
 25/62 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdező: Komolyan mindig lenyűgöz, hogy egyes emberek oda is gyártanak problémát, ahol aztán tényleg nincsen.
2022. márc. 13. 01:25
 26/62 anonim ***** válasza:
1%

Teljesen megértelek és értem, hogy mit írsz.

Hát, az én párom, amolyan kedvesaranyos, hót egyszerű lélek, nincs sok esze, nem okos, így munkája is kisaranyos,kis nyomika életképtelen, de nem az van a lábaközt, mint nekem, így átmenetileg jó lesz, vagy tán bólogató, hálás feleségnek is, ha csendben behódol és tisztel engem és hagyja, hogy önállóan vezessen, kiemejem a kisaranyos lapos eletéből fel magamhoz a magasságba.

2022. márc. 13. 05:16
 27/62 anonim ***** válasza:
100%
Ez beteg..
2022. márc. 13. 05:28
 28/62 anonim ***** válasza:
100%
Beteg, lenézi a "párját".
2022. márc. 13. 06:09
 29/62 anonim ***** válasza:
100%
jajj már megint visszatértél? azt hittem elhagytad az oldalt a nyomorult kérdéseiddel együtt
2022. márc. 13. 09:18
 30/62 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azért kedves és aranyos lányként ír le barátoknak/kollégáknak, és nem vonzó, hajlékony szexistennőként, mert nem akarja, hogy a későbbi személyes találkozás során téged vizslasson mindenki, fejben elképzelve ahogy megd*gnának. Ennyi.

Te egyébként úgy beszélsz a párodról, hogy izmos, magas, kigyúrt, és kemény veled?

2022. márc. 13. 09:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!