Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 éve nincs szex nöi problémák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve nincs szex nöi problémák miatt?

Figyelt kérdés

Feleségem mindig nöi problémákra hivatkozik. Nem kamu, nem kitalálja mert én is látom a jeleit, hogy problémák vannak. De mégsem hajlandó kivizsgáltatni magát. Szed ilyen mindenféle vény nélküli bogyókat, kúpokat, krémeket, mindig mondja, hogy már kezd hatni, de még ne szexeljünk, aztán mégse használ.

Nem lép félre, a covid óta gyakorlatilag összezárva élünk! Szerintem havi egyszer megy el külön, de akkor is ott a húgom aki az egyik legjobb barátnöje. Ö elmondaná nekem ha bármi lenne, nagyon jó a kapcsolatunk és több exemet feldobta már.

2022. márc. 12. 20:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Miben látod a női bajait?
2022. márc. 13. 07:21
 12/16 A kérdező kommentje:

A húgom az exeimmel kapcsolatban elmondta nekem ha csináltak valamit, így értettem.

A nöi bajait abban látom, hogy tanúja vagyok amikor kúpozik, krémezik, sziszeg, hogy csíp, fáj, stb.

2022. márc. 13. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem megy orvoshoz? Fél?

A kúp nem receptes?

2022. márc. 13. 08:50
 14/16 anonim ***** válasza:
30%
seggbe attól még mehet, nem?
2022. márc. 13. 10:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsánat, de a párod nagyon hülye. Gondolom valami gombája van, az nagyon makacs tud lenni, én is sokszor szívtam vele. Van hogy segít a sima kúp meg a krém, de az akkor max egy hét alatt kiderül. Ha nem, akkor muszáj orvoshoz menni. Ő fel tud írni olyan gyógyszert, ami sokkal ütősebb, és tuti elmulasztja. Egy több éves gombán már nem fog segíteni egy kis Canesten.

Nem is értem hogy bírja, én pár nap után már kikészültem az égéstől meg a fájdalomtól. Plusz ez simán eldurvulhat, akár meddőséget is tud okozni, ha nem kezelik. Ritka igénytelen egy nő a feleséged, hogy nem megy el ezzel orvoshoz, hanem vígan éldegél több éve gombás puncival. Fúj.

Mondd meg neki keményen, hogy menjen el nőgyógyászhoz. Máshogy nem fog elmúlni, csak eldurvul és maradandó problémákat okoz (ha eddig még nem okozott). És ne hagyd hogy halogassa. Ha az állami nem megy hamar, akkor magánba foglaljatok időpontot.

2022. márc. 13. 13:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi!
2022. márc. 14. 13:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!