Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már csak rosszabb lehet?
Sziasztok! Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget és nem körbe beszélni'
A párommal lassan 4 éve leszünk együtt, nem mondhatnám hogy mindig is rendbe volt minden köztünk de az utóbbi időben eldurvult a helyzet.
Párommal kb első 1 évbe volt rendben a kapcsolatunk, amíg össze nem költöztünk.
Összeköltözés után kb 3-4 hónap után első torkon csapásomat megkaptam, de azt mondta játéknak gondolta és én hittem neki, annyira hogy kisebb hibáknál egyre nagyobb pofonokat kaptam amit már inkább szakítással tudtam félbeszakítani, miután kibékültünk teherbe estem ami sajnos elhalt, terhessègem után 4 hónap amikor megtudtam hogy megcsalt a volt barátnőjével ès bocsánat helyett 2 pofot kaptam, a sok bántás miatt a volt barátommal találkoztam ami tudom nem kellett volna de lefeküdtünk, és mivel én nem tudtam igy élni elis mondtam a jelenlegi páromnak amit persze nem jól fogadott, viszont nem bántott.. ez kb 2 ès fél éve
Most ott tartunk, nem bánt,de nem lennèk biztos abba hogy nem is bántana.
Megaláz neki mindegy hol, kielőtt és mikor, ugy munkahelyen, ismerősök előtt vagy akár a boltba..
És mindig a megcsalást hozza fel hogy egy aljas vagyok egy undorìtó..
A terhesség után felszedtem pár kilót és folyton ha rossz kedve van disznónak hìv, vagy zsìros testnek.
Az ágyban nem akar és én könyörgök neki de mindig azt mondja nincs vonzalma nem szeret, a volt barátnője akivel megcsalt folyton felhozzahogy sokkal megértőbb volt mint én..
anyámék ellen akar fordítani, és ha elakarok vele beszélgetni leordit lekiabal..
Es az a legrosszabb hogy ez csak akkor van ha rossz kedve van, viszont en nem csak a rosszat akarom meglatni mikor semmi gond nincs áldott jó ember szeretget es megadja amire vágyok, kedvembe jár stb.
Tudom enis hibázok de lehetmég jó ebből vagy ez valami nárcisztikus személy vagy mi ez..
Mindenkinek van rossz oldala, csak lehet nem tudja jól kezelni'.
Azért ìrtam ide mert teljesen tanácstalan vagyok ès lehet èn kezelem rosszul.mert mindig azt mondja hogy a viselkedèsem nem bìrja..
19/L
Orulj neki, hogy ebből nem lett baba, különben örökre ebben kellene lenned.
Gondolom, ez az első kapcsolatod ezért ragaszkodsz ehhez ennyire, de hidd el, hogy ez nem normális. Már maga a tény is, hogy a szüleidnek nem mondtad azt jelenti, hogy tudod, hogy rossz, ami köztetek van és akkor enyhén fejeztem ki magam.
Először azt hittem, 30-40-es lehetsz a leírás alapján, de amikor megláttam, hogy csak 19 vagy … :(
Azonnal kérj segítséget, mert ez nem vicc, simán lehet, hogy egyszer halálra ver.
Szép szavakat bárki mondhat, de az ember viselkedesebol látszik, milyen ember.
Ha lett volna gyereketek, öt is ütötte verte volna. Ilyen életet szantal volna neki? Gondolom nem. Akkor magadnak se ezt akard.
Szakits vele, szólj a szüleidnek, mert az ilyen hulladékok bizony képesek bármire. Tiltsd le mindenhol, hogy ne tudjon kapcsolatba lépni veled es ne is keresd.
És meg valami: az erőszakot bárhogy viselkedik is az ember, NEM ÉRDEMLI. Olyan nincs, hogy te néha “rossz” vagy ezért megverhet érted ? NINCS!!!!
És olyan sincs, hogy “csak akkor ver, ha rossz kedve van, amúgy minden rendben”. Meg leírni is szörnyű. Ezt NEM szabad elfogadnod.
Nem szeret.
Abszolut. Be vagy csicskulva is.
A gyereknse akart ebbe jonni.
Azonnal hagyd ott, a rosszabb már nagyon rossz lesz, életveszélyes!
Fiatal vagy, boldog élet vár rád mással!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!