Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léna9 kérdése:

Ez már csak rosszabb lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget és nem körbe beszélni'

A párommal lassan 4 éve leszünk együtt, nem mondhatnám hogy mindig is rendbe volt minden köztünk de az utóbbi időben eldurvult a helyzet.

Párommal kb első 1 évbe volt rendben a kapcsolatunk, amíg össze nem költöztünk.

Összeköltözés után kb 3-4 hónap után első torkon csapásomat megkaptam, de azt mondta játéknak gondolta és én hittem neki, annyira hogy kisebb hibáknál egyre nagyobb pofonokat kaptam amit már inkább szakítással tudtam félbeszakítani, miután kibékültünk teherbe estem ami sajnos elhalt, terhessègem után 4 hónap amikor megtudtam hogy megcsalt a volt barátnőjével ès bocsánat helyett 2 pofot kaptam, a sok bántás miatt a volt barátommal találkoztam ami tudom nem kellett volna de lefeküdtünk, és mivel én nem tudtam igy élni elis mondtam a jelenlegi páromnak amit persze nem jól fogadott, viszont nem bántott.. ez kb 2 ès fél éve

Most ott tartunk, nem bánt,de nem lennèk biztos abba hogy nem is bántana.

Megaláz neki mindegy hol, kielőtt és mikor, ugy munkahelyen, ismerősök előtt vagy akár a boltba..

És mindig a megcsalást hozza fel hogy egy aljas vagyok egy undorìtó..

A terhesség után felszedtem pár kilót és folyton ha rossz kedve van disznónak hìv, vagy zsìros testnek.

Az ágyban nem akar és én könyörgök neki de mindig azt mondja nincs vonzalma nem szeret, a volt barátnője akivel megcsalt folyton felhozzahogy sokkal megértőbb volt mint én..

anyámék ellen akar fordítani, és ha elakarok vele beszélgetni leordit lekiabal..

Es az a legrosszabb hogy ez csak akkor van ha rossz kedve van, viszont en nem csak a rosszat akarom meglatni mikor semmi gond nincs áldott jó ember szeretget es megadja amire vágyok, kedvembe jár stb.

Tudom enis hibázok de lehetmég jó ebből vagy ez valami nárcisztikus személy vagy mi ez..

Mindenkinek van rossz oldala, csak lehet nem tudja jól kezelni'.

Azért ìrtam ide mert teljesen tanácstalan vagyok ès lehet èn kezelem rosszul.mert mindig azt mondja hogy a viselkedèsem nem bìrja..

19/L

2022. márc. 11. 22:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szakíts.
2022. márc. 11. 22:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez csak rosszabb lesz.
2022. márc. 11. 22:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

19 éves vagy, dobd ki a szemétládát, és kezdj új életet!

Igen bántalmazó kapcsolatban vagy, és csak rosszabb lesz. Soha senkinek ne hagyd többet, hogy megüssön, vagy szóban megalázzon! Dehogy áldott jó ember, csak te akarod annak látni, ideje lenne felébredni. Már azt sem értem, hogy 16 évesen hogy hagyhatták a szülők az összeköltözést, nyilván eleve komoly gondok vannak, ami generálja azt, hogy ennyire ragaszkodsz hozzá, pedig tönkreteszed az életed. Keress egy pszichológust, de előtte rúgd ki!

2022. márc. 11. 22:21
 4/16 A kérdező kommentje:

Nem hallgat végig, nem is érdeklem, megse ölel, ha szólok neki lekezelően hadjál már, pocsèk vagy..

De ez csak akkor ha nem jó kedve van. Vagy megszokta hogy igy beszélget?

2022. márc. 11. 22:21
 5/16 A kérdező kommentje:

Ez igy van jónak akarom látni, szeretném ha változna. Ő nem ilyen volt.

Nyilván a szüleim nem tudják, különben kèt lábbal rugnák ki.

Csak nem akarom beègetni vagy megsérteni az èn szívem ilyen.

Tùl ragaszkodok és inkabb a jòt akarom meglátni

2022. márc. 11. 22:24
 6/16 Laylah ***** válasza:
100%

Majd akkor is a szépet meg a jót lásd, mikor félájultan fetrengsz a földön a saját véredben. Ez csak rosszabb lesz. És de, ilyen volt, csak nem mutatta ki. Egyébként ő is megcsalt, ugyanannyira nevezhet undorítónak téged, mint saját magát.

Dobd már ki, ennél csak jobb vár rád!

2022. márc. 11. 22:31
 7/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Csajszi: FUTÁS, HA AZ ÉLETED KEDVES! Ez konkrétan PARANCS. Ne haragudj, de komolyan menekülj! :(((
2022. márc. 11. 22:34
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Te normalis vagy? Ez egy tipikus bantalmazo kapcsolat, egy ordogi kor! Menekulj! Legyen mar nemi tartasod/onbecsulesed es melle egy kis esz hasznalat sem artana.
2022. márc. 11. 23:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész már haza a szüleidhez???? 18 vagy, még egy gyerek. Fogalmad sincs egy egészséges kapcsolatról még. Menj már innen!!!
2022. márc. 11. 23:56
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Te valami cigány vagy? Azoknál tudom elképzelni ezt a szitut.
2022. márc. 12. 04:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!