Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinek 500 nettós szellemi munka mellé minek kell futárkodni másodállásban?
Pluszban havi 200-at keres vele értem de azért egy férfinek oda kellene figyelnie a presztízsére is nem?
Azért ez nagyon lealacsonyító és fura hogy kijön a komoly, felelőségteljes munkahelyéről és utána egy analfabéta szintű munkát csinál.
Mondjuk lehet, hogy van egy hosszabb-rövidebb távú célja, és azon kevés emberek egyike, aki nem csak rinyál, és nem lusta tenni azért, hogy elérje? Édes istenem, komolyan, egy ilyen emberre kb. csak felnézni lehet a kitartásáért meg a céltudatosságáért, a hülye liba meg húzza a száját, mert miazmár, hogy ő egy másodállásban futár pasival álljon szóba. Tudod mit? Dobd a pasit, hadd találjon egy normális nőt.
33N
Én adok a pasinak egy respekt bro plecsnit, becsülöm a kitartását!
Biztos egymást keresitek? :)
"én is itt dolgozok"
Te is mernok vagy? Az egyetemi felvetelhez mar nem kotelezo a magyarerettsegi?
37F incel
"Ismerősöm szokta mondani, hogyha a disznószarlapátolásért sokat fizetnének, akkor azt csinálná."
Akkor a többség imádná a disznószart, nem a közgáz meg az IT lenne a menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!