Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e folytatni? Egy-két éves kapcsolat utánúgy érzem, hogy nem szellemi társam a párom.
Ezt mond el neki. Ha tudtok változtatni, akkor meg van oldva a dolog. Ha nem, és így te nem érzed jól magad benne, akkor hagyd.
Bár szerintem ez pont az a dolog amit lehetne úgymond fejleszteni.
Ha szereted ne hagyd annyiban, ezen lehet változtatni.
Ha viszont nem szereted eléggé, engedd el.
A saját helyzetemben én elengedtem ezt a kapcsolatot.
Szükségem van rá, hogy ilyesmikről is beszélhessek a társammal, és vele sajnos nem nagyon lehetett - viszont szívesen és örömmel hallgatta, amiket én magyaráztam neki. De hát ez nem ugyanaz...
Nekem ez van annyira fontos, hogy attól tartok, egy idő után ha csak másokkal beszélnék meg ilyeneket, tőle túlságosan eltávolodnék, ami a kapcsolat végét jelentené. Semmivel nem jobb 5-8-10 év után szakítani, mint fél év (vagy 1-2 év) után.
“nem szellemi társam a párom”
Vagyis a keretek megvannak, de a kapcsolat üres.
És nemcsak az élet értelméről, bármiféle szellemi, kulturális, műveltségi témáról.
Ez legalább annyira fontos, mint a szexuális összeillés, harmónia.
Alap.
Szellemileg nem illetek össze.
Nagymamám mondta, hogy lányom, ha nem veled beszéli meg a problémáit, akkor mással, ha nem veled fekszik, akkor mással.
Ha nincs vele miről beszélgetni, akkor az nem szerelem, csak szex, és akkor menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!