Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbantott a parom,ti hogy folytatnàtok a
kapcsolatot?
Kedves párod van. Ő mit tesz hozzá a közös életetekhez? Eleget ahhoz, hogy felnőtt dolgozó nőként, édesanyaként ezt eltűrd? Ha nem, akkor viszonlátás.
2021. máj. 6. 11:02
Még mindig a párod? Ne már. Ne mutass ilyen példát a gyerekednek, ne csinálj belőle lelki sérült lábtörlőt felnőtt korára.
2021. máj. 6. 11:03
A vita hevében van, hogy elvétik sokan a sulykot.
Ha megnyugodtak a kedélyek, kérdezz rá, hogy miért állít ilyet.
Ha nem gondolta komolyan, a minimum, hogy bocsánatot kér.
2021. máj. 6. 11:09
4/14 A kérdező kommentje:
Ő nem tesz hozza semmit.Azt mondja h egy gyerek ezzel jar ,en vallatam anno az elozo kapcsolatomban stbstb..es h mas is egyedul van a problemaival,dolgaival,haztartassal
5/14 A kérdező kommentje:
Aztan nemsokkal utana mondta hogy ne haragudjak..de ha ezt o tenyleg igy gondolja akkor nem tudom h mit keres mellettem .ha en ennyire rossz vagyok szerinte,ennyire tulaggodo semmirekello elkenyeztetett lusta valaki
6/14 A kérdező kommentje:
Beteg a gyerek.4hete lassan.kozben megoldom h vigyazzanak ra mikor dolgozom.Nagyon megbantott..Annyira elkapott a fajdalom vagy nem is tudom mi hogy elh.nytam magam h alig ertem ki a mosdoba
Ha semmit se tesz hozzá akkor mit akarsz még tőle?
2021. máj. 6. 11:30
Ne kínozd magad ezzel a pasival, nem tudom mit szeretsz rajta de nyisd ki a szemed. Egyedül is jobb, mint egy ilyen extra teherrel.
2021. máj. 6. 11:33
9/14 A kérdező kommentje:
2eve vagyunk egyutt de nem elunk még egyutt.Akarunk majd venni egy kozos lakast de ez a mostani dolog nagyon a padlora vagott.En mindent megteszek,szivem lelkem bele rakom es mégis ezt gondolja rolam..
"Azt mondja h egy gyerek ezzel jar ,en vallatam anno az elozo kapcsolatomban stbstb..es h mas is egyedul van a problemaival,dolgaival,haztartassal"
Olvasd el ezt a mondatodat. Itt a pasid felfogásával van a probléma, egy szeretetteli párkapcsolat arról szól, hogy segítjük a másikat és NEM vagyunk egyedül a problémánkkal, mert van egy társunk. Szerintem ez a csávó nem becsül meg téged és nem lenne jó partnered hosszú távon sem. Ilyeneket mond, így viselkedik, valszeg a gyerekedet sem fogadta el... te egy elég elszánt talpraesett nőnek tűnsz, aki megállja egyedül is a helyét a világban. Ne hagyd, hogy így bánjanak veled, mert ennél többet érdemelsz és találhatsz olyan társat, aki megbecsül.
2021. máj. 6. 11:52
Kapcsolódó kérdések: