Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti folytatnatok a kapcsolatott egy olyan emberrel akivel már van egy két éves gyerek is de még nem sikerült ősze költözni?
Itt én sem igen látom a párkapcsolatot.. de keveset tudunk a helyzetről.
Lásd van egy ismerős (nem beszélgetünk, de ismert a története) ő nagyon korán szült 16 volt, a srác 18 mind a ketten a szüleikkel éltek, a kicsi az anyukával meg annak a szüleivel maradt (a szülők nem engedték az abortuszt). Nagyon se veled se nélküled kapcsolat volt, az anyuka tanult mellette, nagyon nagy szülői segítséget kapott így az egyetem is meglett, végül együtt maradtak (inkább újra együtt lettek mert voltak azért megszakítások). A fiú a lány mellett döntött, elérte a szüleinél hogy odaköltözhessen. Dolgozni kezdett, majd miután a lány is befejezte a sulit és elhelyezkedett különköltöztek a szülőktől. Ez az egy amit ismerek és ahol nem laktak együtt. Ha ilyen a helyzetetek, akkor bár butának és felelőtlennek tartalak titeket még nem írnám le a dolgot.
De ha legalább huszonévesek vagytok, és megtehetnétek hogy együtt éljetek, de nem akarja/akarjátok akkor nem lenne kérdés az hogy ott hagynám mert az még annyira sem párkapcsolat mint azoké akikről fent írtam. (itt is butának és felelőtlennek tartalak titeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!