Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van olyan semmilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan semmilyen érzésem mikor már "unom"?

Figyelt kérdés
Elég gyakran kérek szüneteket a barátomtól. Lassan 1 éve vagyunk együtt. Én már nem vagyok szerelmes belé de nagyon szeretem és ragaszkodok hozzá. Úgy érzem azért szoktam kérni tőle ilyen gyakran szüneteket mert alapból egy magányosabb fajta vagyok, szeretek visszahúzódni a kis vackomba és egyedül lenni. Szerintetek is ezért van ez? Meg tudom alapból is kell szünet. Viszont amikor már érzem hogy "kezdem unni" akkor van h pár napig/hétig is olyan semmilyen érzésem van mintha nem is szeretném vagy nem tudom és ettől teljesen bepánikolok, hogy "úristen nem is szeretem őt igazán". És van h gyakran felidegesedek minden "hülye" mondatára. Nem szeretném őt igazán azért érzek ilyeneket vagy tényleg a szünethiány okozza? 18 vagyok és ő is
2008. dec. 16. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:

hát tudod én 2év után léptem ki egy ilyen kapcsolatbol. és jobb igy ....

nem jo nyülödni

nálad már csak megszokás van

jobb lenne nektek egymás nélkül szerintem

2008. dec. 16. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem értek,egyet az első válaszolóval!Nálunk ugyanezt volt!Új dolgokat kell vinni a kapcsolatotokba!Szerintem ne dobd el ezt a kapcsolatot!Nem ennyit ér!
2008. dec. 16. 20:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Én nem akarom eldobni, mert szeretem a barátomat. Csak kicsit kezd unalmassá válni és olyan legtöbbször mintha csak haverok lennénk.
2008. dec. 16. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így voltam!De tényleg nem éri meg eldobni!:) Töltsetek el együtt pár romantikus estét,vacsorát..stb!Jó lesz az csak akarni kell:)
2008. dec. 16. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!