Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szülnél a mai világban? Srácok hány
évesen vállalnátok gyereket?
Hát akkor kérdezz rá konkrétan, lehet, hogy csak a te megerősítésedre vár. Egyébként a lehetőségeitek adottak?
2010. szept. 12. 20:41
a gyerekhez pénz kell-legalábbis ha nem putriszinten akarod tartani.Én mindenesetre örülnék ha lenne ilyesmi törvény mert valamit drasztikusat lépni kell a demográfiai helyzet miatt.Én mivel még egy ideig az anyagi feltételeket igyekszem megteremteni könyen lehet hogy szintén fizetni kényszerülök de nem zavar.Arra mindenképp jó az ilyen adó hogy aki csakúgy alaponalogatja az végre szüljön
2010. szept. 12. 20:43
33/44 A kérdező kommentje:
ő azt mondja,hogy lakhatnánk náluk,mert ő anyukájával él még,mert eléggé nagy házuk van....csak én úgy szeretném,hogy ha már lesz gyerekem akkor külön házban...hogy legyen külön családi életünk...de ez a lehetőség még nem adott...
szerintem mindenkinek joga van eldönteni hogy akar e gyereket vagy sem,
akkor lenne jogos a törvény bevezetése, ha az állam megteremtené hozzá a feltételeket, hogy pl a minimálbér ne 73500 ft legyen, hogy a nőket is egyenjogúként kezeljék stb.
ha bevezetik ezt az adót, én tuti itt hagyom az országot, és viszem magammal a meg nem született gyerekemet is, és szerintem nem én leszek az egyetlen. akkor szóljanak majd valamit a népességcsökkenéshez
larkin
2010. szept. 12. 20:48
Figyelj, ha nagy házuk van nyugodtan lakhatsz náluk. Csak a saját példámat tudom felhozni, 10 éves koromig mamáékkal laktunk, náluk bőven elfértünk. Ha saját házra vár az ember, akkor nagyon soká lesz gyereke, szerintem ha jól kijöttök nem éri meg várni. Imádtam mamáékkal lakni, nagyon jó volt, mindenki jól érezte magát, nem olyan rossz az, mint ahogy egyesek beállítják.
2010. szept. 12. 20:51
Én 20/f vagyok és én már szeretnék a párommal. AZ más kérdés hogy anyagilag nem tudjuk finanszírozni,mert még tanulunk,s ezt észben is tartjuk.
2010. szept. 12. 20:54
Az 5 éves tervben benne van:) 18/L
2010. szept. 12. 20:58
20.48-Egyetértek. Ha majd normálisan fizető munkák lesznek, ha majd meglehet élni és nem éhezni 2 állás mellett is, meg nélkülözni akkor azt mondom oké jöhet a gyerek.
Viszont, ha tényleg bevezetik ezt az adót,akkor én is húzok innen a francba.
Ja és csodálkoznak, hogy M.o-n egyre kevesebben vállalnak gyereket-mire vállaljanak?A semmire?(ahogy fentebb leírtam)Népességcsökkenés-valóban..és ezen miért csodálkoznak mikor ilyen idióta törvényeket akarnak behozni? Egyébként remélem csak kamu hír ez.
2010. szept. 12. 21:02
Ez érdekes... a válaszolók többsége két részle oszlik...
Míg mi nők 25 év körül tervezzük a babát, addig a férfiak 30...hm.. érdekes
2010. szept. 12. 21:25
Engem ez nem zavar, úgysem választanék velem egykorú vagy fiatalabb férfit, szóval pont jó az időzítésük :D
2010. szept. 12. 21:26
Kapcsolódó kérdések: