Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szülnél a mai világban? Srácok hány évesen vállalnátok gyereket?
Figyelt kérdés
Mindkét nem véleménye érdekelne, a válaszotokhoz,kort és nemet is írjatok. előre is köszi:)2010. szept. 12. 20:18
21/44 anonim válasza:
Hát akkor ez elég szomorú, hogy ha tényleg valóban így van...
MÁrpedig erre nem kötelezhetnek senkit sem. Főleg akinek mondjuk gyereke sem lehet mert betegsége van...Vagy akinek nincsenek meg a megfelelő anyagi körülmények az hova szülje? A sz.rba??Hogy nyomorogjanak vagy mi..-.-" Ez magyarország.
22/44 anonim válasza:
Ja és csúnyán hangzik, de nekem a karrierépítés most sokkal fontosabb. Fontos az önbecsülésemhez és egyebekhez, ezért sem maradnék otthon szülés után csak a GYES idejére, tovább nem, visszamennék dolgozni.
23/44 A kérdező kommentje:
a pasimon se tudok kiigazodni...egyszer azt mondja hogy szeretne rövid időn belül egyszer meg azt,hogy nehéz lenne gyerek mellett félretenni.nem tudok rajta kiigazodni. okj-és képzést lehet gyerek mellett elvégezni? mert én most kezdtem el,de a pasim már sztem nem sokára szeretné.....
2010. szept. 12. 20:31
24/44 anonim válasza:
Persze hogy lehet, egyetemet és főiskolát is lehet mellette végezni gond nélkül, nálunk is sok kismama vagy kisbabás van a suliban levelezőn :)
25/44 anonim válasza:
Ja és nem úgy értettem, szóval a gyerekemnél nem lenne fontosabb a munkám, de nem szállnék ki a melóból addig ameddig nem érek el egy bizonyos szintet. De persze ha a gyerek meglenne akkor már ő lenne a fontosabb, de ameddig nincs, addig a munkára összpontosítok.
26/44 A kérdező kommentje:
és szerintetek miből lehet észrevenni azt ha egy srác szeretne már gyereket? olyan létezik,hogy szeretne de nem meri elmondani??
2010. szept. 12. 20:36
27/44 anonim válasza:
Hát, csak van szája és el meri mondani :) Hány éves a párod? Lehet még hezitál :) Te szeretnéd már?
28/44 A kérdező kommentje:
én szeretnék már csak félek,hoga barátomonmeg nem tudok eligazodni...mindig azt mondja,hogy rajta nem múlik semmi...de máskor meg azt mondja h még várna...nem értem.....
2010. szept. 12. 20:39
29/44 A kérdező kommentje:
ja és 24éves a barátom
2010. szept. 12. 20:39
30/44 anonim válasza:
24 éves fiú vagyok és nincs barátnőm, így nem tudok ezzel tervezni. Valószínűleg ha lenne barátnőm, se szeretnék egyelőre. Talán 5 év elég hosszú idő, hogy ne lássak előre addig, és józan ésszel azt feltételezzem, akkor már fogok akarni gyereket. Egyelőre szeretnék megállni a lábamon, szeretnék egy kis szabadságot, karriert, szórakozást... Ez nagyon csúnyán hangzik, mert "a legfontosabb a gyerek", de nem érzem készen rá magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!